Η κυβέρνηση αναζητά τρόπους για να τονώσει την αγορά

Μεγάλες αλλαγές στην ακίνητη περιουσία, σε μία προσπάθεια να δοθεί ώθηση στην αγορά κατοικίας, προωθεί η κυβέρνηση έως τη λήξη της θητείας της. 

Όπως γράφει σήμερα το Πρώτο Θέμα, το υπουργείο Οικονομικών, σε συνεργασία με την ομάδα του Χορστ Ράιχενμπαχ, έχει σχεδόν αποφασίσει να προχωρήσει σε μειώσεις των φόρων στα ακίνητα, με ταυτόχρονη μείωση του ΦΠΑ, κατά 2% ή 3%, η οποία δεν αποκλείεται να συνδυαστεί με τις αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας. 

Την ερχόμενη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του διαλόγου για τη φορολογία, ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, θα προτείνει, μεταξύ άλλων: 

-την κατάργηση της ισχύουσας διαδικασίας της διαμόρφωσης των αντικειμενικών τιμών και θα προτείνει να καθορίζονται αυτές από την Τράπεζα της Ελλάδος. 

-Δραστική μείωση έως και 50% στο φόρο μεταβίβασης.

-Ενοποίηση των φόρων ακίνητης περιουσίας.

-Μείωση του ΦΠΑ κατά δύο ή τρεις μονάδες. Θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να συνδεθεί η μείωση με τις αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας. Η μείωση θα ισχύσει και για την αγορά των ακινήτων. 
To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ