Η 24χρονη ψυχολόγος Sarah White διεξάγει συνεδρίες θεραπείας στις οποίες βγάζει σταδιακά τα ρούχα της για να αυξήσει το ενδιαφέρον των... ανδρών ασθενών.

 Η White, επίσης ανεξάρτητη προγραμματίστρια η/υ, λέει ότι αποφάσισε να διεξάγει online θεραπεία στριπτίζ αφότου κατάλαβε ότι δεν της έδωσαν έμπνευση οι θεωρίες που έμαθε ως... φοιτήτρια ψυχολογίας. «Ο Φρόυντ χρησιμοποίησε άλλες μεθόδους, εγώ μπορώ να χρησιμοποιήσω το στριπτίζ», λέει, προσθέτοντας ότι "ειδικά για τους άνδρες, οι οποίοι είναι λιγότερο πιθανό από τις γυναίκες να πάνε στη θεραπεία, είναι πιο ενδιαφέρουσα, πιο δελεαστική, πιο συναρπαστική", δήλωσε η White.

"Είναι μια πιο ενθαρρυντική προσέγγιση στη θεραπεία." Σωστά, αυτή η θεωρία ακούγεται ωραία, αλλά πόσοι άνθρωποι μπορούν να εξακολουθούν να επικεντρώνονται στα προβλήματα τους ενώ κοιτάνε μια γυμνή κοπέλα; Οι συνεδρίες της Σάρα Γουάιτ κοστίζουν $150 και διεξάγονται μέσω μιας κάμερας γι' αυτήν και κείμενο συνομιλίας για τον ασθενή. Στη συνέχεια, αφού αναπτύξει μια σχέση με τους ασθενείς της, προχωρά σε αμφίδρομες συνεδρίες βίντεο μέσω Skype, και τελικά σε ραντεβού από κοντά.

Αρχίζει κάθε συνεδρία ντυμένη, αλλά στη συνέχεια σταδιακά αφαιρεί τα ρούχα της ένα-ένα, έως ότου δεν έχει μείνει πια κανένα. Σε εκείνο το σημείο, είμαστε αρκετά βέβαιοι ότι οι περισσότεροι από τους ασθενείς της απλά θα την κοιτάνε σαν "σκυλιά με την γλώσσα έξω", αλλά ακόμα και αν αυτό δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματά τους, τους κάνει τουλάχιστον ευτυχείς.

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ