Είναι σαφές ότι οι τεχνολογίες παρακολούθησης έχουν περάσει σε νέα επίπεδα. 

Απόδειξη η νέα κάμερα της Hitachi η οποία μπορεί κατά την εταιρεία να αναγνωρίσει έναν άνθρωπο από μια βάση δεδομένων 36 εκατομμυρίων προσώπων μέσα σε ένα μόλις δευτερόλεπτο.

To λογισμικό αυτό αποτυπώνει τα αποτελέσματα σε μορφή thumbnails με καθένα από το αποτέλεσμα να μπορεί να απεικονίσει την φωτογραφία ή βίντεο που αντιπροσωπεύει. Μάλιστα, όπως επισημαίνει η εταιρεία το λογισμικό μπορεί να λειτουργήσει εξίσου καλά ακόμη και αν τα πρόσωπα δεν είναι ανφάς αλλά σε γωνία 30 μοιρών σε οποιαδήποτε κατεύθυνση ακόμη και σε φωτογραφία ή βίντεο.

Εκπρόσωποι της Hitachi έχουν αναφέρει ότι το λογισμικό λειτουργεί μέχρι στιγμής με συγκεκριμένα μηχανήματα. Όπως μαθαίνουμε, η λειτουργία της κάμερας στηρίζεται στο συνδυασμό εφαρμογής αναγνώρισης προσώπων και ενός αλγορίθμου ομαδοποίησης προσώπων με βάση παρόμοια χαρακτηριστικά. Αν και το τελικό προϊόν βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της παραγωγής, πρόκειται να διατεθεί στην αγορά εντός του 2013 και όσες εταιρείες ενδιαφέρονται μπορούν να το παραγγείλουν από τώρα. 




To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ