Στην εικόνα που βλέπετε τεντώνετε για να πάρει το…αυτοκινητάκι του!Μεγαλώνοντας όμως δεν έγιναν τα αυτοκίνητα το… χόμπι του αλλά το ψάρεμα! Όχι δεν ψάρευε γυναίκες, άλλωστε δεν χρειάστηκε γιατί και ωραίο παιδί ήταν (και είναι απλά μη διαθέσιμο)και το χε με τους τρόπους!Ψάρευε κανονικά! Από 5 ετών! Ακόμα και τώρα του αρέσει να «χάνεται» με την βάρκα για 4-5 ώρες κι ας μη πιάνει ψάρια! Χαλαρώνει βρε παιδί μου! Οι γυναίκες βέβαια δεν τον φαντάζονται ως…ψαρά αλλά ως ζεν πρεμιέ που κυκλοφορεί με το στενό μπλουζάκι του, το σκισμένο τζιν και το σέξι βλέμμα! 



Αυτό το μωρό είναι ο σέξι ηθοποιός…Γιάννης Τσιμιτσέλης. Εκείνος πάλι ουδεμία σχέση έχει με αυτόν τον κύριο και όπως έχει δηλώσει: «Αν θέλουν να με βλέπουν και σαν τον Σούπερμαν… έ…είμαι ο Σούπερμαν!». Πάντως ακόμα και ως μωρό….μια γοητεία στο μάτι την είχε! Όταν μεγάλωσε; Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αν και ποτέ δεν πίστεψε πως ήταν ο γόης, έγινε εκτός από πολύ καλός ηθοποιός και λατρευτός στο γυναικείο φύλο! 



 
To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ