Στο καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της πόλης οι αποκλειστικότητες δεν σταματάνε ποτέ! Ακόμα μία νέα μεγάλη αποκλειστικότητα έρχεται και σίγουρα θα γίνει μεγάλη επιτυχία! Το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου που όλοι περιμένατε, το ακούτε αποκλειστικά στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm!!!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ! 
Ο Πάνος Κιάμος μετά τις τεράστιες επιτυχίες του τελευταίου του album “ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ” και μια μεγάλη περιοδεία σε Αυστραλία, Αμερική και Γερμανία, επιστρέφει καλύτερος από ποτέ με ένα νέο single που σπάει κυριολεκτικά «Κρύσταλλα». Τη μουσική υπογράφει για πρώτη φορά ο Γιώργος Παπαδόπουλος, σε στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, και αποτελεί προπομπό του νέου του δίσκου. Eπιλέγοντας για ακόμα μια φορά τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, ο Πάνος Κιάμος παρουσιάζει σε πρώτη μετάδοση το νέο του τραγούδι με τίτλο «Κρύσταλλα» αποκλειστικά μέσα από το καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της Αθήνας! 

 

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ