Ένα νοσοκομείο της Σουηδίας, αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα μία από τις πιο κλασικές φαντασιώσεις: τις σέξι νοσοκόμες. Στην αγγελία που δημοσίευσε, αναζητώντας νέες νοσηλεύτριες, το γενικό νοσοκομείο της νότιας Στοκχόλμης αναφέρει: «θέλουμε νοσοκόμες με όρεξη για δουλειά, επαγγελματισμό και χιούμορ. 


Και φυσικά, θα πρέπει να είναι τόσο ελκυστικές όσο αυτές που παίζουν στις τηλεοπτικές σειρές. Αν, λοιπόν, έχετε και το ανάλογο πτυχίο, στείλτε μας την αίτησή σας και μπορεί να είστε μία από τις νέες νοσοκόμες που θα προσλάβουμε για το τμήμα των Επειγόντων». 


Ο διευθυντής του νοσοκομείου επιμένει ότι δεν ψάχνουν απαραιτήτως για όμορφες νοσοκόμες. Εξηγεί ότι η αγγελία γράφτηκε έτσι για να προσελκύσει το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό υποψηφίων.


 Όπως λέει ο κύριος Άντερσον, μέχρι στιγμής, η ανταπόκριση είναι εντυπωσιακή. Σίγουρα θα είναι εντυπωσιακές και οι υποψήφιες.


To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ