Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι επισχέσεις εργασίας των γιατρών στη συμπρωτεύουσα. Όμως ο όρκος στον Ιπποκράτη δεν τους επιτρέπει να εγκαταλείψουν τους ασθενείς τους και δηλώνουν ότι η επίσχεση είναι συμβολική. 


Ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου, δηλώνει ότι παρά τις περικοπές στους μισθούς που αγγίζουν το 50%, θα έχουν να αντιμετωπίσουν το «κούρεμα» των αποθεματικών, που θα δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη λειτουργία των νοσοκομείων, τα οποία δεν διαθέτουν ούτε τον αναγκαίο εξοπλισμό, ούτε τα απαραίτητα φάρμακα και υλικά, ούτε και τις αναγκαίες υποδομές για να μπορέσει να εφαρμοστεί η ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Με απλά λόγια οι γιατροί έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού, με την πολιτεία να αδιαφορεί για την κατάσταση στην υγεία…To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ