Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 21/03/2012
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα για τοπικές βροχές στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημεριανές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 ως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 ως 23 στη Δυτική Ελλάδα, 13 ως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Μέτριοι και στα νότια πελάγη τοπικά ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο. Ασθενείς ως μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 ως 24 βαθμούς. Ασθενείς βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, μέτριοι βόρειοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 ως 23 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ