Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις δύο ακόμα γνωστές παρουσιάστριες εμπλέκονται στο κύκλωμα των ναρκωτικών και τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί η αστυνομία να έχει καταγράψει και δικές τους συνομιλίες με τον εγκέφαλο του κυκλώματος. 
Η μία παρουσιάστρια έχει πολύ καλή σχέση με τον παρουσιαστή που εμπλέκεται στην υπόθεση, η άλλη παρουσιάστρια δουλεύει σε διαφορετικό κανάλι.
Σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη» προσωπικοί γυμναστές και επιχειρηματίες είναι μερικά ακόμα άτομα των οποίων οι συνομιλίες με το συγκεκριμένο κύκλωμα έχουν καταγραφεί. Μάλιστα, όπως είναι ήδη γνωστό από χθες, ακούγεται έντονα και το όνομα ενός πασίγνωστου δημοσιογράφου.
Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του παρουσιαστή ύστερα από συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.
Τώρα, ο παρουσιαστής προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος και να μην φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες του στην εκπομπή! Αυτό που θέλει είναι να λάμψει η αλήθεια!

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ