Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 22/03/2012
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και τοπικές βροχές στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου τις μεσημεριανές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 ως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 ως 24 στη Δυτική Ελλάδα, 13 ως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Μέτριοι και στα νότια πελάγη τοπικά ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 ως 23 βαθμούς. Ασθενείς βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί βόρειοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 ως 21 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ