Γνωρίζατε ότι μπορείτε να έχετε "μακιγιάζ" μόνιμο με τατουάζ στο δέρμα σας για να αποφύγετε την ενοχλητική συνήθεια να το αφαιρείτε κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο;

 Κανείς δεν το είπε όμως στην 20χρονη Dal-mi Bae, η οποία έχει πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά στο δέρμα της επειδή φορούσε μακιγιάζ κάθε μέρα για δύο χρόνια ... χωρίς να το αφαιρεί. Ανακαλύπτοντας την... αγάπη για το μακιγιάζ στην ηλικία των 14 ετών, η Dal-mi Bae από τη Νότια Κορέα εφάρμοζε ευλαβικά μακιγιάζ στο πρόσωπό της, χωρίς ποτέ να το αφαιρεί για δύο χρόνια.

 "Ήθελα να φαίνομαι τέλεια ανά πάσα στιγμή. Κοιμόμουνα και φορούσα ακόμα το μακιγιάζ" Δηλώνει πως ήθελε επίσης να κάνει πλαστική χειρουργική σε πολλά σημεία του προσώπου της. Ενθαρρυμένη από τη μητέρα της και χάρη σε ένα σόου της τηλεόρασης, η Bae τελικά πείστηκε από τους δερματολόγους για να αφαιρέσει το μακιγιάζ.

 Μόλις υποβλήθηκε σε εξέταση, αποκαλύφθηκε ότι το δέρμα της φαίνεται δύο φορές πιο γερασμένο από την πραγματική της ηλικία.


 


To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ