Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 25/03/2012
Καλό καιρό με αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και σποραδικές βροχές μετά το μεσημέρι στα ορεινά της Βόρειας, της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου, περιμένουμε την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 ως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 ως 23 στη Δυτική Ελλάδα, 14 ως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, με τάση ενίσχυσης μετά το μεσημέρι.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 ως 22 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 ως 21 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ