Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 28/03/2012
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά της Πελοποννήσου και τοπικές βροχές στα ορεινά της Κρήτης και στα νότια παράλια του νησιού, περιμένουμε την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 4 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 22 στη Δυτική Ελλάδα, από 8 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 13 ως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στα νοτιοανατολικά σχεδόν θυελλώδεις βορείων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι βορείων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι πνέουν στο Θερμαϊκό.

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ