Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 30/03/2012
Παροδικές νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 21 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 21 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 7 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 24 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στα νοτιοδυτικά σχεδόν θυελλώδεις νότιοι – νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 με 23 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί δυτικών διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα βόρειοι μέτριοι.

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ