Γενικό προφίλ
Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη αφού η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Καρκίνου προσπαθεί να αναπληρώσει συναισθηματικά όλα τα δύσκολα που προέκυψαν από το τετράγωνο Ηλίου – Πλούτωνα. Η μέρα βελτιώνεται ιδιαίτερα προς τις βραδινές ώρες και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε τις θετικές όψεις για διασκέδαση.

Κριός
Μια μέρα που πολλά θα εξαρτηθούν από την ικανότητα χειρισμού κάποιων δύσκολων καταστάσεων. Προσπαθήστε να αντιληφθείτε τα δικά σας όρια αλλά και τις ανάγκες των άλλων. Αισθηματικά, ίσως νιώσετε κάπως μπλοκαρισμένοι, αφού αυτά που θα θέλετε να πείτε θα νιώθετε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Αποφύγετε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Ταύρος
Σήμερα είναι η μέρα σας, αφού μπορείτε να περάσετε τις θέσεις σας και διευκολυνόμενοι από το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτη να πετύχετε αυτό που θέλετε. Η μέρα χαρακτηρίζεται από μια νότα καλοπέρασης και ρομαντισμού, καθώς σήμερα θέλετε να προσφέρετε στα άτομα του περιβάλλοντός σας κάποιες όμορφες και ανέμελες στιγμές. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαρεί.

Δίδυμοι
Ίσως θα ήταν καλό να αποτινάξετε από πάνω σας βιώματα και καταστάσεις του παρελθόντος και να επικεντρωθείτε στο πνεύμα της ημέρας προσφέροντας στον εαυτό σας τη γαλήνη που χρειάζεται. Η Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο σας ωθεί σε σπατάλες γεγονός που χρειάζεται να προσέξετε διότι τα οικονομικά περιθώρια είναι στενά. Κάποιο δώρο θα σας δώσει χαρά.
Καρκίνος
Το πρωί σας βρίσκει με ένα φορτωμένο πρόγραμμα που σχετίζεται με αγορές και συμμάζεμα ενώ στη συνέχεια σας βοηθά να ανασυνταχθείτε ψυχικά και να περάσετε όμορφα όχι όμως έντονα. Στην παρούσα φάση οι προτεραιότητες της ζωής σας είναι άλλες γι’ αυτό και εσείς προσπαθήστε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Τηλεφωνικές επικοινωνίες θα σας δώσουν μια θετική απάντηση.

Λέων
Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο λειτουργεί ουσιαστικά σαν χειρόφρενο για να μη σας πάρει η κατηφόρα της σπατάλης. Αυτό βεβαίως δεν σας στερεί τίποτα από την καλή ψυχική διάθεση και όρεξη για γλέντι. Αισθηματικά, ίσως πρέπει να μιλήσετε τη γλώσσα της αλήθειας. Συγκεντρώσεις με φίλους και γνωστούς βοηθούν στη σύσφιξη των σχέσεων και στην επίλυση παρεξηγήσεων.

Παρθένος
Πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν από το πώς θα κινηθείτε και κυρίως πως θα ιεραρχήσετε τόσες πολλές δραστηριότητες σε τόσο ελάχιστο χρόνο. Κάποια πρόταση για έξοδο ίσως τελικά κρύβει μέσα της κάποια πρόθεση που θα σας ξαφνιάσει. Τόσο η οικογένεια όσο και ο ερωτικός σας σύντροφος ζητούν από εσάς την αγάπη και την προσοχή σας αλλά κυρίως να τους δώσετε χρόνο.

Ζυγός
Ένα πρωινό που σας βρίσκει γεμάτους με ενέργεια η οποία απαιτεί ένα τρόπο διαφυγής. Έτσι, ψώνια, μετακινήσεις και εργασίες θα σας βοηθήσουν να βγάλετε την ένταση που κρύβετε μέσα σας. Από εκεί και πέρα ξεκινά για εσάς μια ιδιαίτερη κατάσταση η οποία σχετίζεται τόσο με τα αισθηματικά σας όσο και με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο αντικειμενικός σκοπός σήμερα είναι να περάσετε καλά.

Σκορπιός
Η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο είναι για εσάς ένα επιπλέον όπλο το οποίο πρέπει να το εκμεταλλευτείτε αναλόγως. Προσπαθήστε ωστόσο να αφουγκραστείτε τα θέλω των άλλων και να συμπορευτείτε με αυτούς. Η αισθηματική ζωή αρχίζει και γίνεται κάπως πολύπλοκη, αφού δεν αποκλείεται κάποιο καινούργιο πρόσωπο να σας κερδίσει το ενδιαφέρον.

Τοξότης
Πάρα πολλά πράγματα χρειάζονται από μεριά σας ιδιαίτερους χειρισμούς τους οποίους όμως δεν μπορείτε να τους κάνετε στην παρούσα κατάσταση. Αισθηματικά, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σας μπορείτε να είστε βέβαιοι για τη σχέση σας. Η βραδινή έξοδος ίσως σας στοιχίσει κάτι παραπάνω, αφού θα αδυνατείτε να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας.

Αιγόκερως
Ξεπερνώντας τα όριά σας ανακαλύπτετε νέα και αυτό σημαίνει πρακτικά πως τόσο καιρό στα συναισθηματικά δεν τολμούσατε να κάνετε το κάτι παραπάνω. Η παρουσία της Σελήνης απέναντί σας θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε τον ψυχικό σας κόσμο ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να υπερκεράσετε τα εμπόδια που ίσως βρεθούν μπροστά σας.

Υδροχόος
Σε πολλά ζητήματα η επιπόλαια στάση σας φέρνει και τα ανάλογα αποτελέσματα και θα μπείτε στη διαδικασία να αναλογιστείτε κατά πόσο η τύχη θα είναι μαζί σας. Αισθηματικά, έχετε πάρει μεγάλα ρίσκα. Προσπαθήστε σήμερα να περάσετε όσο το δυνατόν πιο χαλαρά, αφού τόσο το πνεύμα όσο και το σώμα χρειάζονται ξεκούραση. Η ματαίωση κάποιας συνάντησης ίσως σας βγει σε καλό.

Ιχθύες
Η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο είναι ένα αβαντάζ και σας βοηθά να καταλάβετε τους άλλους. Αισθηματικά, χρειάζεται να κατανοήσετε πως μέσα από τη σχέση σας μπορείτε να επενδύσετε αλλά και να κερδίσετε ιδιαίτερα και πρωτόγνωρα πράγματα. Μια απρόσμενη συνάντηση έρχεται να σας μπερδέψει. Τηλεφωνικές επικοινωνίες ίσως σας δώσουν την εντύπωση πως κάτι αλλάζει.

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ