Μια ενδιαφέρουσα και άκρως… αηδιαστική αποκάλυψη έκανε στο περιοδικό PEOPLE η αμερικανίδα ηθοποιός January Jones! Αποκάλυψε ότι τρώει  ….τον πλακούντα της μετά την γέννηση του γιου της τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η ηθοποιός θεωρεί ότι οι βιταμίνες που προσλαμβάνει καθημερινά από τον πλακούντα της δίνουν απίστευτη ενέργεια και προτρέπει και τις άλλες μητέρες να ακολουθήσουν τα παράδειγμά της.

Όλη η ιστορία ακούγεται αηδιαστική και περίεργη… Γι΄αυτό η ηθοποιός έσπευσε να εξηγήσει, ότι  ο … διατροφολόγος της αφού πηρε τον πλακούντα της, τον αφυδάτωσε και μετά με μια ειδική διαδικασία τον μετέτρεψε σε κάψουλες, τις οποίες και πίνει καθημερινά η 34χρονη ηθοποιός.

“Στην αρχή ήμουν διστακτική” δήλωσε, “αλλά οι άνθρωποι είμαστε τα μόνα θηλαστικά που δεν τρώμε τον πλακούντα μας”!

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει για καλλυντικά και χάπια φτιαγμένα από συστατικά του πλακούντα αλλά το συγκεκριμένο μας φάνηκε άκρως… πρωτοποριακό. Θα το τολμούσες;


To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ