Οι άνδρες άρχισαν να φορούν καλσόν πλέον...

Ονομάζεται Mantyhose, και υπάρχει ακόμη και μια ολόκληρη ιστοσελίδα, e-mancipate, 
αφιερωμένη σε αυτό. Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που το βρίσκουν αυτό περίεργο, αλλά αν το σκεφτείτε καλά, ίσως να μην υπάρχει τίποτα ιδιαίτερα θηλυκό στο καλσόν.. Είναι απλά καλσόν κατασκευασμένο από διαφανές υλικό. Και οι άνδρες το... φορούσαν για αιώνες πολύ, ειδικά στην Ευρώπη, όπως οι γελωτοποιοί το μεσαίωνα, ο Ερρίκος Ζ, ακόμη και ο Ρομπέν των Δασών.

Ενώ πολλά άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλα μέρη της Ευρώπης έχουν ήδη αρχίσει να φοράνε καλσόν, η τάση τώρα πλησιάζει τις ΗΠΑ. Οι περισσότεροι άνδρες προτιμούν να το φορέσουν ως ένα επιπλέον στρώμα κάτω από το παντελόνι, αλλά οι πιο θαρραλέοι το φοράνε με σορτς. Ποιος μπορεί να αρνηθεί τα οφέλη του αθλητικού καλσόν; Σίγουρα κάνουν τα πόδια να φαίνονται όμορφα, κρύβοντας οποιεσδήποτε ουλές και ατέλειες.

Είναι λίγο πολύ άνετα. Ο Chan Kramer, ο ιδρυτής του e-mancipate, γράφει, «Πιστεύουμε ότι το καλσόν για τους άνδρες μπορεί να είναι ένα καθημερινό ρούχο, και ότι μπορεί να είναι της μόδας." Και ο Francesco Cavallini, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας καλτσών πολυτελείας Emilio Cavallini , συμφωνεί, "Το mantyhose είναι εξαιρετικά ελαστικό ώστε να χωράνε άνετα οι άντρες σε αυτό. Αν είναι εντάξει για τους άντρες της Ιταλίας, είναι μια χαρά και για τον υπόλοιπο κόσμο. "

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό...




To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ