Έρχεται το πασχαλινό ωράριο στα καταστήματα

Το Πάσχα πλησιάζει και τα εμπορικά καταστήματα αλλάζουν ωράριο. Έτσι, ο εμπορικός σύλλογος Αθηνών γνωστοποιεί το νέο ωράριο των μαγαζιών. Και συγκεκριμένα: Την Πέμπτη, 5 Απριλίου, τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Το ίδιο ωράριο θα ισχύει και για την Παρασκευή. Το Σάββατο, 7 του μηνός, τα μαγαζιά θα ανοίγουν στις 9 το πρωί και θα κλείνουν στις 6 το απόγευμα. 

Από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη τα μαγαζιά θα λειτουργούν για το κοινό από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή θα ανοίξουν στη 1 το μεσημέρι και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Το Μεγάλο Σάββατο θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. 

Τη Δευτέρα του Πάσχα, 16 Απριλίου, τα μαγαζιά θα παραμείνουν κλειστά και από την επόμενη μέρα θα επανέλθει το κανονικό ωράριο λειτουργίας τους. 

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ