Μοσχαράκι κοκκινιστό 


Περιγραφή

Κλασσική γεύση το κοκκινιστό μοσχαράκι. Σερβίρετέ το με πουρέ, ρύζι ή τηγανιτές πατάτες. Είναι το ίδιο νόστιμο!


 

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
  • λίγο λάδι
  • 1 ποτηράκι κρασί
  • σάλτσα ντομάτας (1 κουτί)
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες (προαιρετικά)
  • 1 κομμάτι κανέλας
  • 3-4 γαρύφαλλα
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 δάφνη
  • 1 κ.σ. καρίνο (μείγμα μπαχαρικών) (προαιρετικά)

Πως το κάνουμε:

  1. Κόβετε το κρεμμυδάκι σε λεπτές φέτες. Βάζετε σε μεγάλη κατσαρόλα λίγο λάδι και ρίχνετε το κρεμμύδι να μαραθεί λίγο. Μετά προσθέτετε τους κύβους του μοσχαριού και τους γυρίζετε να πάρουν χρώμα από παντού.
  2. Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε νερό να σκεπάσει το μοσχάρι, ρίχνετε τα καρότα, τη ντομάτα και τα υπόλοιπα αρώματα και μπαχαρικά και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράζει για 1 ½ - 2 ώρες μέχρι να μαλακώσει πολύ το κρέας και να δέσει η σαλτσούλα του (εάν έχετε χύτρα ταχύτητος ακόμα καλύτερα).

Λίγα μυστικά ακόμα

  • Το καρίνο μπορεί να λέει πως είναι για κοτόπουλο, αλλά δίνει μεγάλη νοστιμιά σε όλα τα κοκκινιστά.
  • Το κανελογαρύφαλλο μπορείτε να το παραλείψετε εάν σας πέφτει βαρύ.

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ