Τσιπούρα στη λαδόκολα 


Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 τσιπούρες
  • αλάτι (όσο θέλετε)
  • ρίγανη 1 κ.σ σε κάθε ψάρι
  • 2 λεμόνια κομμένα σε ρόδες
  • 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες στη μέση (1 σκελίδα για κάθε ψάρι.)
  • λαδόκολα
  • 1 φλ. τσαγίου (περίπου 200ml) λαδολέμονο

Πως το κάνουμε:

  1. Καθαρίζουμε τις τσιπούρες και τις πλένουμε.
  2. Σε κάθε ψάρι βάζουμε τη ρίγανη, το αλάτι, το λαδολέμονο (περίπου 4 κ.σ), το σκορδο μεσα στο ψάρι και το λεμόνι το ίδιο.
  3. Τα τυλίγουμε στη λαδόκολα και τα ψήνουμαι για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Λίγα μυστικά ακόμα

Ολα τα υλικά βάλτε τα μέσα έξω.


To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ