Γενικό Προφίλ
Η μέρα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ενώ δεν θα είναι λίγες οι φορές όπου η ψυχική διάθεση θα παρουσιάζει πολλαπλές μεταπτώσεις. Αποφύγετε να μπείτε σε «τριπάκια» τρίτων που αποσκοπούν να σας βάλουν στην πρίζα. Παράλληλα όμως η Σελήνη στους Ιχθύες θα σας κάνει να κινηθείτε στον αστερισμό της αγκαλιάς και της κατανόησης, ενώ επιπλέον θα ωφεληθείτε πολλά αν μπορέσετε να «διαβάσετε» νοήματα που κρύβονται πίσω από τις λέξεις.


ΚΡΙΟΣ
Η παρουσία τόσων πλανητών στον 1ο οίκο σας κάνει πολύ πιο δυναμικούς. Επαγγελματικά, έχετε μια χαρακτηριστική άνεση στον τρόπο αντιμετώπισης οποιασδήποτε κατάστασης και αυτή η αυτοπεποίθηση έχει ευεργετικές ιδιότητες και στον περίγυρο σας. Στα αισθηματικά, η Σελήνη μέσα από τους Ιχθείς σας βοηθά να χειριστείτε εύκολα τις όποιες καταστάσεις. Οι γεννημένοι το 1989, μην σκέπτεστε συνεχώς το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα, νοιώθετε πως σε κοινωνικό επίπεδο μπορείτε να πετύχετε τα πάντα. Στα επαγγελματικά, η Σελήνη στον 11ο οίκο σας δίνει το «κάτι» παραπάνω και έτσι, αν ασχολείστε με το εμπόριο, θα έχετε την ικανότητα να πουλήσετε μέχρι και άμμο ερήμου σε Βεδουίνους. Αισθηματικά, ίσως η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας τελικά σας οδηγήσει από την ρήξη του παρελθόντος σε αγάπες και λουλούδια. Οι γεννημένοι το 1978 θα χρειαστεί να σκεφτείτε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ίσως οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε χρειαστούν επανεξέταση γιατί μπορεί ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, να είναι στον Κριό αλλά είναι και ανάδρομος. Η Σελήνη στους Ιχθείς σας κάνει να σκέπτεστε περισσότερο με την καρδιά παρά με την λογική. Οικονομικά ζητήματα επιλύονται αλλά αυτό που θα χρειαστεί περισσότερο να δείτε είναι τα αισθηματικά. Με την συμπεριφορά σας αδικείτε τόσο την σχέση σας όσο και εσάς. Οι γεννημένοι το 1987 τα όνειρα σας περνούν στην φάση της πραγματοποίησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα, αν και καταφέρνετε να ανακάμψετε σε ψυχολογικό επίπεδο, λόγω της Σελήνης στους Ιχθείς τελικά μοιάζει με «Πύρρειος νίκη», αφού οι πλανήτες μέσα από τον Κριό σας «σπάνε» τα νεύρα και η επικοινωνία σας με τους άλλους είναι εξαιρετικά εύθραυστη. Επαγγελματικά , το ζητούμενο είναι οι εργασίες να γίνουν όσο το δυνατόν χωρίς προβλήματα. Αισθηματικά, έχετε βρει αυτό που επιθυμείτε. Οι γεννημένοι το 1962, προσπαθήστε να κάνετε καλύτερη διαχείριση στα οικονομικά.

ΛΕΩΝ
Η μέρα σήμερα έχει να σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες και το μόνο που θα χρειαστεί από μεριάς σας είναι όρεξη και θέληση. Στα επαγγελματικά, οι πλανήτες στον Κριό σας προσφέρουν ευνοϊκές συνθήκες και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι καλό προγραμματισμό. Αισθηματικά, ίσως το «παιχνίδι» με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο να έχει αρκετές πιθανότητες να εξελιχτεί σε κάτι αρκετά σοβαρό. Οι γεννημένοι το 1993, μην καθυστερείτε να εκπληρώσετε κάποιες υποχρεώσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλά ζητήματα σήμερα θα νοιώσετε πως δεν είναι υπό τον έλεγχο σας. Η ειλικρίνεια αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό σας, όμως κάποιες φορές μπορεί να γίνετε απότομοι στην προσπάθειά σας να πείτε τα πράγματα όπως έχουν. Στα επαγγελματικά, χρειάζεται να βάλετε «πλάτη» για κάποιους. Αισθηματικά, δείτε την σχέση πιο χαλαρά και απολαύστε όσα σας δίνονται. Οι γεννημένοι το 1980, μην αφήνετε να σας παρασύρουν οι καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η παρουσία του Ηλίου, του Ερμή και του Ουρανού στον 7ο οίκο καθιστούν τις επιλογές σας τουλάχιστον επισφαλείς. Επαγγελματικά, ίσως χρειαστεί να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να κλείσετε ραντεβού καθότι τα πάντα μπορούν να πάρουν διαφορετική πορεία από τη μια στιγμή στην άλλη. Αισθηματικά, μέσα σας κάτι αλλάζει και οδεύει προς το καλύτερο. Οι γεννημένοι το 1972, ιεραρχείστε τις ανάγκες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα, μπορείτε να κάνετε πράγματα χαλαρά και να περάσετε πολύ όμορφα. Προσπαθήστε να είσαστε συνεπείς στις υποσχέσεις που έχετε δώσει στους συνεργάτες σας. Αισθηματικά, κάνετε πράγματα τα οποία δεν συμβαδίζουν με αυτά που πρεσβεύετε και έχετε τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οικονομικά ζητήματα ίσως καθυστερήσουν λόγω ανωτέρας βίας. Οι γεννημένοι το 1966, δείξτε διαλλακτικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πολυαστρία πλανητών μέσα στον Κριό αυξάνει την νοητική σας ετοιμότητα και σας προτρέπει να κατευνάσετε τις όποιες ανησυχίες. Επαγγελματικά, τρέχετε να προλάβετε κάποιες αστοχίες αλλά στο τέλος θα είστε εσείς οι νικητές. Στον οικονομικό τομέα, κάποια χρήματα έρχονται να σας δώσουν μια βαθιά ανάσα την οποία είναι καλό να αξιοποιήσετε όσο γίνεται περισσότερο. Αισθηματικά, κάτι πάει να αλλάξει … Οι γεννημένοι το 1965 ίσως κάποιοι σας αμφισβητήσουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια ημέρα όπου επικοινωνιακά ίσως βρεθείτε σε αδιέξοδο. Στα αισθηματικά, η προσωπική σας ευτυχία και ευεξία βρίσκεται σε πολύ υψηλό σημείο και οι δυνατότητες να αντεπεξέλθετε σε προκλήσεις είναι στην παρούσα φάση αυξημένες, όμως δεν πρέπει να φτάσετε στην υπερβολή. Επαγγελματικά, προσέξτε διότι η παρουσία πλανητών στον Κριό δεν θέλει και πολύ να σας κάνει να πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων κόπους μηνών. Οι γεννημένοι το 1977 η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τόσους πλανήτες μαζεμένους στον Κριό νιώθετε πως η επικοινωνία και η κίνηση είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της ημέρας. Η Σελήνη στον 2ο οίκο σας κάνει να πραγματοποιήσετε αγορές που τελικά ίσως αποδειχθούν όχι και τόσο συμφέρουσες. Οι προσωπικές αλλαγές σε συνδυασμό με τις καταστάσεις που επικρατούν πλέον στα ερωτικά σας ίσως τελικά σας ζορίσουν σωματικά. Ο Δίας από τον Ταύρο σας στερεί την δυνατότητα του μέτρου. 

ΙΧΘΥΕΣ
Οι τρεις πλανήτες στον Κριό και στον 2ο οίκο ανατρέπουν τον οικονομικό σας προγραμματισμό καθώς κοινωνικές περιστάσεις σας αναγκάζουν να παρεκκλίνετε του αρχικού προϋπολογισμού. Η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα σας ωθεί να σκεφτείτε τα της σχέσης σας και μέσα από αυτήν να βελτιωθείτε. Οικονομικά προσπαθήστε να μην κάνετε πίσω. Οι γεννημένοι το 1968, χρειάζεστε περισσότερο αυτοπεποίθηση. 


To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ