Υποβρύχια, ιπτάμενα, φιλόζωα. Δείτε τα πιο περίεργα εστιατόρια σε κάθε γωνιά του πλανήτη που υπόσχονται μια διαφορετική εμπειρία, αλλά όχι (μόνο) με την ποιότητα των πιάτων τους…
Μπορεί να μη βρίσκονται εντός ελληνικών συνόρων, όμως γιατί να μη ρίξουμε μια ματιά στα πιο πρωτότυπα εστιατόρια του κόσμου; Ίσως στο μέλλον επισκεπτούμε κάποιο από αυτά.

Για “κανίβαλους”
Μπορεί να (μην) είσαι φαν του σούσι, όμως πώς θα σου φαινόταν αν έτρωγες το ωμό ψάρι με το ρύζι του και τα λαχανικά του μέσα σε ομοίωμα γυναικείου σώματος; Το γυναικείο αυτό “κορμί” είναι κατασκευασμένο από τρόφιμα ενώ τοποθετείται σε ένα τραπέζι που μοιάζει με αυτό που χρησιμοποιούν οι γιατροί στις επεμβάσεις των ασθενών τους. Καλή όρεξη!

Η κυριαρχία των Νίτζα
Βρίσκεται στην καρδιά της Νέας Υόρκης και θυμίζει μπουντρούμι. Ακολουθώντας ένα “κρυφό μονοπάτι”, οδηγείσαι στην υπόγεια αίθουσα του εστιατορίου Ninja, το όποιο έχει χαρακτηριστεί και ως “Ninja Disneyland”. Ένας νίντζα όμως που σέβεται τον εαυτό του δε θα μπορούσε να μη σου σερβίρει πάνω σε σπαθί το εκλεκτό φαγητό -που έχει ετοιμαστεί από κάποιον άλλον νίντζα!- σε μια μυστηριακή ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό.

Υποθαλάσσιο γεύμα
Ιδανικό για όσους αγαπούν τη θάλασσα, τα ψάρια και ο,τιδήποτε υποβρύχιο. Βυθισμένο 5 μέτρα κάτω από τη θάλασσα, το Hilton Resort & Spa στην νήσο Rangali, στις Μαλδίβες θα σου σερβίρει το πιο καλομαγειρεμένο φαγητό δίπλα σε καρχαριάκια, μαλάκια αλλά και θαλάσσια φυτά. Για τους πολύ απαιτητικούς πελάτες ο χώρος του εστιατορίου μπορεί να μετατραπεί και σε σουίτα για δύο που συμπεριλαμβάνει και ένα prive δείπνο με σαμπάνια και φυσικά πρωινό στο άκρως ιδιαίτερο κρεβάτι του.

Τα πάντα σε λεκάνη
Σε αυτό το εστιατόριο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου κοπεί η όρεξη για φαγητό. Το Modern Toilet στο Ταϊβάν κάνει τα πάντα μέσα σε τουαλέτα. Κάθεσαι πάνω σε πραγματικές λεκάνες (με κλειστό το καπάκι), γευματίζεις σε μίνι τουαλέτες ενώ τα γλυκά έχουν σχήμα που μάλλον θα σε κάνει να ορκιστείς πως θα μείνεις μακρυά τους.

Φάε με προστασία
Οι Ασιάτες είναι σίγουρα πολύ εφευρετικοί και υποστηρίζουν το ασφαλές σεξ. Γι αυτό και σκέφτηκαν να δημιουργήσουν πριν από μερικά χρόνια ένα εστατόριο στο οποίο οι σερβιτόροι φοράνε προφυλακτικά αντί καπέλου, ενώ υπάρχουν συλλογές και posters με όλα τα προφυλακτικά του κόσμου. Καθώς θα φεύγεις μπορείς να πάρεις μερικά μαζί σου- δε θα σε παρεξηγήσει κανείς.

Αιωρείσαι τρώγοντας
Αν βαρέθηκες να τρως επί γης (εκτός και αν γευμάτισες στη “Γη” στο σταθμό Λαρίσης που λέγαμε), αν το αεροπλάνο σου φαίνεται μπανάλ, τότε ένα επουράνιο γεύμα είναι ο,τι πρέπει για την περίπτωσή σου. 150 πόδια πάνω από τη γη, θα σε δέσουν σε ειδικά ασφαλισμένη καρέκλα και θα σου προσφέρουν πάσης φύσεως καλούδια. Την εμπειρία αυτή θα τη ζήσεις στο Βέλγιο, αν βέβαια διαθέσεις τα ανάλογα χρήματα και δεν πάσχεις από υψοφοβία.

Γατόφιλοι σπεύσατε!
Τι γίνεται εδώ; Μπήκα σε λάθος μαγαζί; Όχι, δε θα δειπνήσεις με κάποιο από τα παρακάτω αξιολάτευτα γατάκια αν μπεις στο Calico Cat Café and Restaurant στο Tόκυο, απλά θα σου κάνουν την τιμή να βρίσκονται γύρω σου την ώρα που τρως ή πίνεις το τσάι σου. Το άγρυπνο μάτι του προσωπικού εξασφαλίζει ότι οι επισκέπτες δε θα πειράξουν κάποιο αιλουροειδές, ενώ καλό θα ήταν να φέρεις και μια δωρεάν σακούλα με ξηρά τροφή μαζί σου.

Γευστική εμπειρία από άλλον πλανήτη
Ε, ναι λοιπόν! Ήρθε η ώρα για μας τους κοινούς θνητούς να πατήσουμε το πόδι μας στον Άρη. Κάπου ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, το εστιατόριο Mars 2112 στη Νέα Υόρκη υπόσχεται πώς οι πελάτες του θα ζήσουν μια εμπειρία από άλλον πλανήτη, ενώ οι Αρειανοί σερβιτόροι είναι… πλήρως συνεννοήσιμοι.


To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ