Γενικό προφίλ

Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό αποδίδει ...καρπούς!
Με ανεβασμένη διάθεση και όρεξη να κάνετε «φρέσκα» πράγματα έχετε πάρει τους δρόμους και τους ...διαδρόμους.


Η ζωή είναι βέβαια ωραία και πολύ μικρή για να είναι θλιβερή, από την άλλη πλευρά όμως η Σελήνη επιμένει ...Ιχθυακά, βάζοντας στο τραπέζι τις δικές της παραμέτρους: Η αγάπη, η προσφορά, τα ιδανικά και η ονειροπόλα διάθεση κάνουν το ταξίδι της ζωής ακόμη πιο όμορφο.

Κριός

Σήμερα, κοιτάτε πίσω και αναπολείτε στιγμές που σας έχουν μείνει ανεξίτηλες τόσο στο μυαλό όσο και στη ψυχή. Επαγγελματικά, οι προσωπικές σας προσδοκίες βρίσκουν πρόσφορο έδαφος σε προτάσεις και νέες προοπτικές. Ερωτικά, ακούτε, βλέπετε και νιώθετε παντού ευτυχία. Ίσως λάβετε ένα όμορφο δώρο ή κάνετε κάποιες ξεχωριστές αγορές. Οι γεννημένοι του 1965 θα ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας.

Ταύρος

Μαζί με φιλικά πρόσωπα κάνετε πράγματα για τα οποία αγωνιούσατε εδώ και καιρό. Ευχάριστες ειδήσεις και χαρούμενα γεγονότα σας δίνουν την ευκαιρία να οργανώσετε μια εκδήλωση που θα σας φέρει κοντά με άτομα που εκτιμάτε. Ερωτικά, η σχέση μυρίζει άνοιξη με εσάς να έχετε φροντίσει να φέρετε έναν αέρα ανανέωσης και χαράς. Επαγγελματικά, μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις αλλά νιώθετε καλά. Οι γεννημένοι του 1985 θα αναπτύξετε τις διανοητικές σας ικανότητες.

Δίδυμοι

Επαγγελματικά, νιώθετε να αποσυντονίζεστε από γεγονότα και καταστάσεις που σας στρέφουν περισσότερο στο κουτσομπολιό παρά στη σοβαρή εργασία. Αισθηματικά, το έτερο ήμισυ βιώνει μια φάση προβληματισμού και ανησυχίας οπότε προτιμάτε να περνάτε περισσότερο χρόνο με φιλικά πρόσωπα. Η είσοδος του Ηλίου στον Κριό θα ενεργοποιήσει τον τομέα της κοινωνικής ζωής. Οι γεννημένοι του 1961 θα επιστρατεύσετε όλη σας τη γοητεία για να πετύχετε αυτό που θέλετε.

Καρκίνος

Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού θα αισθανθείτε ότι το κύρος και η αξιοπρέπειά σας αποκαθίστανται, καθώς πλέον έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πράγματα για τα οποία νιώθετε περήφανοι. Από την άλλη, η Σελήνη μέσα από τους Ιχθείς διορθώνει την επικοινωνία με το έτερο ήμισυ, αφού αισθάνεστε μεγαλύτερη κατανόηση από πλευράς του. Κάποιες αλλαγές θα σας ευχαριστήσουν. Οι γεννημένοι του 1987 θα αισθανθείτε τυχεροί για μια νέα επαγγελματική συνεργασία.

Λέων

Ίσως δεν είστε σίγουροι τι είναι λάθος και τι είναι σωστό όσον αφορά τα οικονομικά σας και ως εκ τούτου είναι προτιμότερο να αποφύγετε σήμερα τις οικονομικές συναλλαγές. Επαγγελματικά, τα πράγματα εξελίσσονται από το καλό στο καλύτερο γεγονός που σας επιτρέπει να εργάζεστε με όραμα και αισιοδοξία. Αισθηματικά, ίσως ένα φλερτ να σας βγάλει εκτός της καθορισμένης σας πορείας. Οι γεννημένοι του 1982 θα δοκιμάσετε extreme σπορ.

Παρθένος

Ο τρόπος που αντιδράτε στα λάθη του συντρόφου είναι περισσότερο επικριτικός παρά ενθαρρυντικός και καθοδηγητικός. Η απαξίωση ή υποτίμηση της προσπάθειας του άλλου ίσως σας παρασύρει μακριά από τον αρχικό σας στόχο. Επαγγελματικά, θα ανακαλύψετε ότι πίσω από καθυστερήσεις δεν κρύβονται αρνητικές προθέσεις αλλά η αδυναμία αντιμετώπισης κάποιων συνθηκών. Οι γεννημένοι του 1981 θα αποκτήσετε πιο ενεργητικό ρόλο μέσα στο σπίτι.

Ζυγός

Τα επαγγελματικά και οι συνεργασίες θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας σήμερα. Από την άλλη πλευρά, θα λάβετε θετικά μηνύματα τα οποία καλείστε να αξιοποιήσετε προς όφελος τόσο δικό σας όσο και των άλλων. Αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, επισκέψεις και ανακατατάξεις είναι πάρα πολύ πιθανές. Καλή μέρα για αγορές. Οι γεννημένοι του 1987 θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο.

Σκορπιός

Σε θέματα εργασίας υπάρχουν διαφωνίες που δημιουργούν δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα. Υπερασπιστείτε την άποψη σας και τα συμφέροντα σας χωρίς να ξεφύγετε από τα όρια σας διαφορετικά θα έρθετε στη συνέχεια σε πολύ δύσκολη θέση. Ερωτικά, μια όμορφη μέρα ανατέλλει με εσάς και το ταίρι σας να μοιράζεστε όμορφες και συναισθηματικές στιγμές. Οι γεννημένοι του 1982 θα κρίνετε ότι κάποιες φιλίες δεν σας πάνε πια.

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθείς σας φέρνει στο προσκήνιο θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Αν σκέφτεστε να φιλοξενήσετε κάποιον ή να κάνετε κάποιες αλλαγές εντός της οικίας χρειάζεται να το ξανασκεφτείτε. Ερωτικά, ένα φλερτ μέσα από το χώρο της εργασίας θα σας βραχυκυκλώσει και πιθανόν να σας μπερδέψει. Προσέχετε να μην μπερδέψετε τα οικονομικά με τα αισθηματικά. Οι γεννημένοι του 1963 θα διαχειριστείτε μια υπόθεση του συντρόφου σας.

Αιγόκερως

Σήμερα, σας ενδιαφέρει να εστιάσετε περισσότερα στα κίνητρα παρά στα αποτελέσματα και αυτό γιατί το ένστικτο σας λέει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Ερωτικά, ίσως κάνετε κάποιες επαφές, προκειμένου να ετοιμάσετε μια έκπληξη ή ένα ευχάριστο γεγονός. Οικονομικά, νιώθετε ότι ακόμα και μέσα σε δύσκολες εποχές μπορείτε να τα καταφέρνετε γιατί ξέρετε από οικονομία. Οι γεννημένοι του 1985 θα ανοίξετε κάποια μέτωπα στα επαγγελματικά.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στους Ιχθείς νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε κάποια έξοδα, προκειμένου να κάνετε πιο άνετη τόσο τη ζωή τη δική σας όσο και των δικών σας ατόμων. Η λήψη αποφάσεων σήμερα ίσως να αποδειχθεί ένα δυνατό χαρτί για εσάς όσο αφορά επαγγελματικά ζητήματα. Αισθηματικά, αδιαφορείτε για τα σχόλια των άλλων και κάνετε αυτό που θέλετε. Οι γεννημένοι του 1963 θα υπομείνετε μια δύσκολη κατάσταση για οικονομικούς λόγους.

Ιχθύες

Η αποκατάσταση κάποιας σχέσης δεν αποδεικνύεται τόσο εύκολη όσο κάποιοι νομίζουν και αυτό γιατί ούτε εσείς ούτε η άλλη πλευρά έχετε ξεχάσει τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα σας. Επαγγελματικά, περιμένετε μια απάντηση που, αν και ξέρετε ότι θα είναι θετική, σας ενοχλεί που καθυστερεί. Οικονομικά, απρόσμενα έσοδα σας βοηθούν να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις. Οι γεννημένοι του 1964 θα ανατρέψετε το επαγγελματικό σας μέλλον. 


To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ