Γενικό Προφίλ
Μια μέρα με τόσους πλάνητες στον πύρινο Κριό δεν θα μπορούσε να μην χαρακτηριστεί παρά φωτιά... Φωτιά τόσο δημιουργίας κι έρωτα, όσο και φωτιά στα μπατζάκια σας! Οπότε η αμεσότητα και τα καλά αντανακλαστικά θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα. Αισθηματικά σας έχει πιάσει η άνοιξη και είστε μάλλον ασυγκράτητοι. Καλού - κακού αποφύγετε αγορές ηλεκτρονικών κι ηλεκτρικών συσκευών.


ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι κάπως ροκ, αφού τρέχετε να προλάβετε όσα όλη την εβδομάδα είχαν μείνει πίσω. Φυσικά ...αντέχετε οπότε μην στεναχώριεστε! Επαγγελματικά, χωρίς να κάνετε τα «στραβά» μάτια, μη γίνετε άκρως επικριτικοί γιατί ίσως υπάρξουν προστριβές. Ερωτικά, ίσως τελικά βιάζεστε να τρέξετε τις εξελίξεις κι αυτό μπορεί να δώσει αφορμή για προστριβές. Οι γεννημένοι το 1980 δικαιώνεστε για αποφάσεις που πήρατε στο παρελθόν.


ΤΑΥΡΟΣ
Η πολυαστρία πλανητών εντός του 12ου οίκου σας κάνει ανήσυχους, πολλές φορές πέραν του δέοντος. Επαγγελματικά, νοιώθετε πως πολλά πράγματα δεν λειτουργούν όπως τα επιθυμείτε αλλά είναι ...λογικό με τον Ερμή και τον Άρη ανάδρομο. Αισθηματικά, ίσως αιφνιδιαστείτε από την συμπεριφορά του συντρόφου σας που δεν δείχνει να καταλαβαίνει από κανόνες και καθωσπρεπισμούς. Οι γεννημένοι το 1978 χρειάζεται να βάλετε κάποια πράγματα σε ρύθμιση.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πρόγραμμα της ημέρας μάλλον πάει ...περίπατο, αφού συναντήσεις, τηλεφωνήματα κι υποχρεώσεις συνθέτουν μια κατάσταση αποδιοργάνωσης. Επαγγελματικά, νοιώθετε πως «το ’χετε» αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μήπως κάνετε λάθος από υπερβολική σιγουριά. Αισθηματικά, προσπαθήστε να κάνετε τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο απλά κι αφήστε τις πολλές θεωρίες. Οι γεννημένοι το 1990 μπορεί να βγείτε απρόσμενα κερδισμένοι.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια ημέρα όπου πρόσωπα και πράγματα παίζουν με τα νεύρα σας και το ενδεχόμενο της ρήξης είναι πιο ορατό από ποτέ. Ωστόσο στα οικονομικά θέματα μπορεί μεν να ζοριστείτε αλλά μάλλον κάποιο «χεράκι» βοηθείας θα σας βγάλει από την δύσκολη κατάσταση. Αντίθετα στις σχέσεις σας θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να αναγνωριστούν τα εκατέρωθεν σφάλματα, αφού με τους εγωισμούς δεν βγαίνει άκρη. Οι γεννημένοι το 1987, προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα πέραν των δυνατοτήτων σας.


ΛΕΩΝ
Σήμερα είστε λαμπεροί, γεμάτοι αισιοδοξία και αν είναι κι οι τσέπες γεμάτες, πάτε φουλ για τον τελικό! Στα επαγγελματικά, θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες να δείξετε τις ικανότητες σας και να τύχετε σχολίων θαυμασμού. Αισθηματικά, η προσέγγιση, τα λόγια μα και ο αέρας που αποπνέετε σας δίνουν την ικανότητα να κερδίσετε την μάχη των εντυπώσεων. Οι γεννημένοι το 1962 ίσως χρειαστεί να βάλετε το χέρι βαθειά στην τσέπη


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια μέρα όπου θα προσπαθήσετε να καταφέρετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και μπορείτε να το πετύχετε όχι όμως χωρίς να «σπάσουν μερικά αυγά». Σίγουρα έχετε την ικανότητα να κατευθύνετε τους άλλους, φαίνεται όμως ότι στην παρούσα φάση δεν είναι όλοι υπάκουοι! Η αισθηματική ζωή περνά σε πρώτο πλάνο, αφού οι μεν αδέσμευτοι έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι δε δεσμευμένοι βιώνετε το «κλασικό» παιχνίδι «κάνε με να ζηλέψω». Οι γεννημένοι το 1992 χρειάζεται να μελετήσετε καλύτερα τις κινήσεις των άλλων.


ΖΥΓΟΣ
Με τόσους πλανήτες στον 7ο ηλιακό οίκο σας οι άλλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Στα επαγγελματικά, πολλά πράγματα βελτιώνονται, αφού μέσα στο γενικό ...χαμό υπάρχουν κάποιοι πρόθυμοι να βάλουν «πλάτη», εάν και όποτε χρειαστεί. Αισθηματικά, τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα και δεν θα πρέπει να λειτουργήσετε παρορμητικά, ούτε και να συνεριστείτε όσες ή όσους το κάνουν. Οι γεννημένοι το 1966 κερδίζετε πολλά από την διαλλακτικότητα σας και την έξωθεν καλή μαρτυρία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όσο και αν προσπαθείτε να το παίξετε χαλαροί και άνετοι, οι καταστάσεις σας σπρώχνουν να πάρετε άμεσα μέτρα. Στις σχέσεις σας φίλοι κι εχθροί δεν ξεχωρίζουν, ενώ οι ανταγωνισμοί περισσεύουν. Στα επαγγελματικά, κάπου έχετε κάνει λάθος υπολογισμού του χρόνου και προφανώς τρέχετε να προλάβετε. Οικογενειακά ζητήματα δεν είναι σκόπιμο να συζητηθούν στην παρούσα φάση. Οι γεννημένοι το 1960, δεν θα πρέπει να αφήσετε εκκρεμότητες.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα σας καλεί να δώσετε χρόνο στα δικά σας άτομα γιατί νιώθουν παραμελημένα. Εσείς κάνετε ότι μπορείτε αλλά για τους άλλους δεν είναι αρκετό. Επαγγελματικά, ίσως χρειαστεί να βγάλετε τα «κάστανα από την φωτιά» για λογαριασμό άλλου. Αισθηματικά, είστε μάλλον μπερδεμένοι από τις εκδηλώσεις ή τις κινήσεις προσώπων που είχατε αξιολογήσει διαφορετικά. Οι γεννημένοι το 1982, αποφύγετε να μιλήσετε περισσότερο από όσο πρέπει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναμφισβήτητα μια μέρα που πολλά θα εξαρτηθούν από την δική σας ψυχραιμία. Τα λάθη των άλλων ίσως σας φέρουν σε κατάσταση απελπισίας με αποτέλεσμα να μην μπορέσετε να κρατήσετε το θυμό σας. Συζητήσεις με ανώτερους κι άτομα εξουσίας ίσως θα ήταν καλύτερα να αποφευχθούν. Αισθηματικά, βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο και δεν είναι σκόπιμο να διυλίζετε τον κώνωπα. Χαλαρώστε κι όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Οι γεννημένοι το 1977, δείτε και την άλλη όψη του νομίσματος.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα είναι γεμάτη εύνοια κι ευκαιρίες, τα αιτήματά σας περνούν με μεγαλύτερη ευκολία και το μόνο που απομένει είναι οι αποφάσεις σας. Δράση χρειάζεστε κι όχι θεωρίες. Ένα ταξίδι ή μια έκτακτη μετακίνηση είναι πιθανά. Στα αισθηματικά, όλα βαίνουν προς μια επισημοποίηση γι’ αυτό βάλτε τα ...καλά σας! Στα οικονομικά  προσπαθήστε να συγκρατηθείτε μήπως και γλιτώσετε κάποια αχρείαστα έξοδα. Οι γεννημένοι το 1991, βρίσκεστε μπροστά σε μια μεγάλη αλλαγή.


ΙΧΘΥΕΣ
Με τόσους πλανήτες στον 2ο οίκο οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις σας ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Αξιολογείστε τα δεδομένα με προσοχή και μη δράτε σπασμωδικά. Στις σχέσεις σας συμβαίνουν πολλά που δεν σας αρέσουν, τα πράγματα όμως δεν πρόκειται να αλλάξουν, αν δεν κτυπήσετε τη γροθιά στο τραπέζι. Κάθε υποχώρηση σας θεωρείται αδυναμία. Οι γεννημένοι το 1974, μην μεταθέτετε τις ευθύνες για αργότερα, είναι ανώφελο.

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ