Γενικό Προφίλ
Το πρωινό ξεκινά με μια Σελήνη στους Ιχθύς και εν συνεχεία λίγο πριν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν μεσημέρι εισέρχεται στον Κριό. Δηλαδή το πρωινό έχει μια χαλαρότητα αλλά μετά από εκεί γίνεται ..Φόρμουλα 1, με το αγωνιστικό πνεύμα να ξεφεύγει ενίοτε από τα όρια. Συζητήσεις που απαιτούν ψυχραιμία καλό θα είναι να αποφευχθούν. 

ΚΡΙΟΣ
Η συστηματικότητα αλλά και η δομή, τόσο στον λόγο όσο και στις πράξεις, είναι που θα δώσουν σήμερα την λύση στα εργασιακά. Παράλληλα, η Σελήνη μέσα από τον Κριό έρχεται να τονώσει το ηθικό σας. Νιώθετε περισσότερο από ποτέ έτοιμοι να κάνετε την μεγάλη κίνηση στα αισθηματικά. Προσπαθήστε όμως πάνω στην βιασύνη σας μη λησμονήσετε τους κανόνες του savoir vivre… Οι γεννημένοι το 1961 κάπου νοιώθετε παραμελημένοι από τα δικά σας άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα, θα χρειαστεί να προσέξετε μιας και οι προσωπικές ενέργειες δεν θα μείνουν ασχολίαστες από κάποιους τρίτους. Βλέπετε, η πολυαστρία στον 12ο οίκο λειτουργεί ακόμα και στο κουτσομπολιό άκρως παρασκηνιακά. Ορισμένα ζητήματα αισθηματικού τύπου αναζητούν λύση αλλά με προσέγγιση πιο light. Αλλάζοντας στρατηγική, κερδίζετε πολλά μα δεν σας χαρίζεται τίποτα. Οι γεννημένοι το 1970 θα πρέπει να προσέχετε τα έξοδα σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επικοινωνία σήμερα είναι στα καλύτερα της μιας και η Σελήνη μέσα από τον Κριό σας βοηθά να έχετε καλύτερη ψυχική διάθεση και πρωτότυπες ιδέες. Βέβαια, ίσως πολλά πράγματα να μην είναι στην δική σας δικαιοδοσία, ειδικά στα επαγγελματικά και γι’ αυτό αν υπάρχουν πολλά που θέλετε να πείτε, κάντε λίγο υπομονή. Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να ανοίξετε τα χαρτιά σας. Οι γεννημένοι το 1978 κάποια νέα θα σας χαροποιήσουν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα, καλύτερα να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Οι πλανήτες στον Κριό σας τροφοδοτούν με ενέργεια που πρέπει να βγει προς τα έξω. Επαγγελματικά, έχετε τα εφόδια να κάνετε μεγάλες αλλαγές και να φέρετε σε πέρας και τις πιο απαιτητικές εργασίες. Αισθηματικά, θα χρειαστεί να νερώσετε το κρασί σας, εάν δεν θέλετε να οδηγηθείτε σε αδιέξοδα. Οι γεννημένοι το 1990, αφήστε τους άλλους να σας προσεγγίσουν.

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη στον Κριό άρει τις επιφυλάξεις σας ενώ η διαίσθησή σας, σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα έντονη ενώ θα κατανοήσετε τους όρους και τις συμφωνίες ενός μυστικού παιχνιδιού που δεν αποκλείεται να έχει και ερωτικά κίνητρα. Από την άλλη, μέσα στην τόση μυστικοπάθεια ίσως νοιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάποιες ανακοινώσεις. Αποφύγετέ το καλού –κακού. Οι γεννημένοι το 1975, αφήστε του άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα σας βρίσκει με πολυαστρία εντός του 8ου οίκου. Στα αισθηματικά, μπορείτε να στείλετε στο πυρ το εξώτερον τις κακές σκέψεις μιας κι όλα πλέον αρχίζουν να βελτιώνονται. Οι συζητήσεις σε όμορφο τοπίο θα σας βοηθήσουν, ώστε να βγουν λέξεις και σκέψεις που δεν τολμούσατε να ομολογήσετε. Απλά σκεφτείτε το και χαρείτε το. Οι γεννημένοι το 1966 ίσως μέσα από τα επαγγελματικά σας να λάβετε μια επιβεβαίωση.

ΖΥΓΟΣ
Με τόσους πλανήτες στο απέναντι ζώδιο ουσιαστικά θέτετε τις βάσεις για έναν καλό διάλογο που από εσάς θα εξαρτηθεί, εάν θα είναι ειλικρινής ή όχι. Επαγγελματικά, βιώνετε κάποιες ροκ και ζόρικες καταστάσεις αλλά έχετε κατά νου πως το διαμάντι παραμένει διαμάντι όση λάσπη κι αν δεχτεί. Αισθηματικά, ίσως από απροσεξία σας βρεθείτε εκτεθειμένοι ανεπανόρθωτα γι’ αυτό προσέξτε. Οι γεννημένοι το 1987, μάθετε να περιμένετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εργασιακά, υπάρχουν κάποιες ματαιώσεις και καθυστερήσεις που βάζουν σε εφαρμογή τις ικανότητες της αποφασιστικότητας και της επιμονής σας. Ο Άρης, ανάδρομος ομοίως, ευτυχώς σε ευνοϊκή για εσάς θέση, σας δίνει την δυνατότητα των λύσεων μέσα από φίλους. Οι επικοινωνίες είναι κάπως δύσκολες στην παρούσα φάση. Αισθηματικά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, με Δία στον 7οοίκο, να αποβάλλετε από πάνω σας τις προκαταλήψεις. Οι γεννημένοι το 1960 μπορείτε να ηρεμήσετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα προβάλλετε σαν το αδιαφιλονίκητο φαβορί του ζωδιακού. Στον αισθηματικό τομέα, πολλές φορές εκνευρίζεστε αλλά η διαμάχη είναι με τον ίδιο σας τον εαυτό. Η σχέση μπορεί να αντέξει το χρόνο, αρκεί κι εσείς να αντέξετε την πίεση μιας σοβαρής δέσμευσης. Επαγγελματικά, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δείξετε το ταλέντο σας, όμως μην κάνετε κατάχρηση. Οι γεννημένοι το 1962 ίσως βρεθείτε σε ένα οικονομικό δίλημμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια μέρα που θα έχει ένταση, ειδικά στα αισθηματικά. Σε αυτά θα πρέπει να σκέφτεστε καλά πριν μιλήσετε γιατί ίσως βρεθείτε να υποσχεθείτε πράγματα που είναι αδύνατον να τα υλοποιήσετε άμεσα. Περάστε όμορφα μέσα στην σχέση, λειτουργώντας χαλαρά και απλά. Στον εργασιακό χώρο, ίσως βρεθείτε σε μια κατάσταση απολογίας. Οι γεννημένοι 1973 επαγγελματικά ίσως προκληθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι αποφάσεις σήμερα που θα κληθείτε να λάβετε δεν είναι κρίσιμες όσο φαντάζεστε άλλα εσείς θα νοιώθετε το βάρος των ευθυνών, αφού μέσα από δικές σας κρίσεις και προτάσεις, τελικά θα κριθεί το μέλλον κάποιων. Αισθηματικά, παραμερίστε τις διαφορές και συνταχθείτε με τους ευσεβείς πόθους του συντρόφου σας. Οι γεννημένοι το 1993, πάρτε την τύχη στα χεριά σας. 

ΙΧΘΥΕΣ
Μια μέρα όπου θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά. Η πολυαστρία πλανητών μέσα στον Κριό βοηθά σε οικονομικά ζητήματα να δημιουργήσετε και να φέρετε εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή. Ωστόσο, στα επαγγελματικά δεν θα λείψουν οι εντάσεις μιας και τα δικά σας πιστεύω είναι αδύνατο να συμβαδίσουν με τα θέλω των άλλων. Αισθηματικά, κάποια πράγματα μάλλον κάνουν τον κύκλο τους. Οι γεννημένοι το 1979, προσέξτε τις συναλλαγές σας. 


To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ