Για λόγους ευνόητους και απολύτως κατανοητούς δεν μπορώ να βγάλω το όνομά του. Και δεν το κάνω καθώς τον θεωρώ αδύναμο.
Κι όταν κάποιος είναι αδύναμος δεν τον χτυπάς. Κι από την άλλη δεν φταίνε σε τίποτε τα παιδιά του, να φέρουν μια ταμπέλα χωρίς να φταίνε σε τίποτε. 
Γιατί σε μια τέτοια χώρα ζούμε…Και οι δυο συναντήσεις του πολύ γνωστού παρουσιαστή  σκοπό είχαν την αγορά κοκαΐνης από τον άνθρωπο του συνδέσμου της ομάδας. 
Ήταν  κοινό μυστικό άλλωστε ότι μπορούσε να βρει «καλό πράμα» από αυτόν. Στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες που είχαν, χρησιμοποιούσαν και κωδικούς, ώστε να μην κινούν τις υποψίες.
Κάθε φορά που ο γνωστός παρουσιαστής ήθελε ναρκωτικά έλεγε: «έλα την τάδε ημερομηνία και φέρε μου δυο εισιτήρια».
Οι συνομιλίες όμως  είχαν παγιδευτεί από την Δίωξη ναρκωτικών, που και οι ίδιοι οι άνδρες της δίωξης εξεπλάγησαν όταν είδαν τον γνωστό παρουσιαστή να συναντά τον οπαδό.  
Η υπόθεση συνεχίζεται στα δικαστήρια, με τον παρουσιαστή να ισχυρίζεται  στις αστυνομικές  αρχές ότι πρόκειται για δική του χρήση, και να δηλώνει εξαρτημένος από τις ουσίες. 
Οι συνεργάτες του αγαπημένου κατά τα άλλα παρουσιαστή εκπομπής όταν πληροφορήθηκαν το περιστατικό έμειναν άφωνοι. 
Τώρα προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους γεμάτοι φόβο να μην δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα ακόμη και για την εκπομπή τους αν γίνει γνωστό το όνομα του συνεργάτη τους βασικού προσώπου της εκπομπής τους.

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ