«Πρώτο μπάνιο Βουλιαγμένη, τώρα» έγραψε στο twitter της η Ελεονώρα Μελέτη προκειμένου να ενημερωθούν οι άπαντες για τις πρώτες βουτιές της. Μαζί με τους φίλους της και followers ενημερώθηκαν και τα περιοδικό.



Έτσι ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! εντόπισε την παρουσιάστρια στην παραλία να απολαμβάνει τα πρώτα της μπάνια για το καλοκαίρι του 2012. Μαζί με τον αδελφό της έκανε και το αγαπημένο της σπορ, το σκι. Στην παραλία βρέθηκε και ο καλός της φίλος Ηλίας Λαδάς με τη δική του παρέα. Ο γνωστός χορευτής ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Λος Άντζελες μετά από την ματαίωση του χορευτικού ριάλιτι από τον ΑΝΤ1.




Και μία σημείωση εντοπίσαμε ότι η Ελεονώρα Μελέτη φορούσε το ίδιο μαγιό με εμφανίσεις της πέρσι το καλοκαίρι στην Κάρπαθο. Τότε είχε εμφανιστεί μαζί με τον καλό της φίλο Ηλία Μανωλάκη. Έτσι λοιπόν για τα πρώτα της μπάνια η Ελεονώρα Μελέτη επέλεξε ίδιο μαγιό...διαφορικό Ηλία. Ένεκα της οικονομικής κρίσης!



To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ