To σπίτι των ονείρων τους απέκτησαν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, δίνοντας έτσι κι ένα οριστικό τέλος στις "κακές γλώσσες" που ήθελαν το ζευγάρι να περνάει κρίση... Η 240 τ.μ. μεζονέτα βρίσκεται στα σύνορα του Πανοράματος Μελισσίων με τη Νέα Πεντέλη και έχει θέα στο λεκανοπέδιο Αττικής, την Πεντέλη, τον Υμηττό, μέχρι και την Αίγινα. Όσον αφορά το ποσό που έδωσε το ζευγάρι για να αγοράσει τη διώροφη μεζονέτα, αυτό ανήλθε σε περίπου 3.700 ευρώ ανά τετραγωνικό.
«Στη συγκεκριμένη περιοχή δεν πέφτουν οι τιμές και υπολογίζεται να στοιχίζει γύρω στα 3.600-3.800 ευρώ το τετραγωνικό», αναφέρει ο μεσίτης Νίκος Λαζαράκης. Έτσι, η αξία της μεζονέτας με τις τρέχουσες τιμές υπολογίζεται περίπου στο 1 εκατ. ευτώ, συμπεριλαμβανομένων των τριών θέσεων πάρκινγκ στο υπόγειο του κτιρίου και τις αποθήκες. Το συγκεκριμένο έχει κτιστεί με βάση τους νέους ενεργειακούς κανόνες δόμησης. Το βιοκλιματικό αυτό κτίριο έχει εξωτερική θερμομόνωση, κουφώματα θερμοδιακοπτώμενα ενεργειακού τύπου, ενεργειακό τζάκι αλλά και ενδοδαπέδια θέρμανση-ψύξη. Διαθέτει, επίσης, και κοινόχρηστη πισίνα που βρίσκεται στον κήπο, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.



To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ