Τι ισχύει για τα περιουσιακά τους στοιχεία.
Μερικές εβδομάδες μετά την έλευση της νέας χρονιάς, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μπήκαν στα γραφεία ενός μεγάλου συμβολαιογράφου και υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο αφορά τα περιουσιακά τους στοιχεία.Όπως δημοσιεύει το Ciao, πρόκειται ουσιαστικά για ένα ...
προγαμιαίο συμβόλαιο ανάμεσα στο ερωτευμένο ζευγάρι πριν προχωρήσουν στο μεγάλο βήμα και ανέβουν στα σκαλιά της εκκλησίας.

Μία τέτοια κίνηση είναι συνηθισμένη για τα ζευγάρια της showbiz, τα οποία έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ένας από τους όρους του συμβολαίου αναφέρει ότι τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν αποκτηθεί από τον καθένα ξεχωριστά πριν από την ημερομηνία που ξεκίνησαν να μένουν μαζί, παραμένουν ατομική ιδιοκτησία. Σε περίπτωση γάμου θα ισχύσει το ίδιο.

Το σπίτι στο Νέο Βουτζά εξακολουθεί να μένει στον Σάκη Ρουβά, όμως αναφέρεται ρητά ότι σε αυτό θα μείνουν τα παιδιά με τη μητέρα τους, ανεξάρτητα από την σχέση που έχει ο τραγουδιστής με την Κάτια Ζυγούλη.

Σε περίπτωση γάμου, και με δεδομένο ότι η Κάτια Ζυγούλη θα συνεχίσει να μην εργάζεται, συμφωνήθηκε ότι τα μισά από όσα κερδίζει όλα αυτά τα χρόνια ο τραγουδιστής ανήκουν στη σύντροφό του. 



To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ