Η τελευταία πράξη του δράματος του θανατηφόρου τροχαίου, που συγκλόνισε την Λαμία και στοίχισε τη ζωή σε δύο παιδιά, θα παιχτεί σήμερα στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου θα στηθεί γέφυρα ζωής με το Αννόβερο της Γερμανίας την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η Χρύσα από την πρώτη στιγμή έδινε άνιση μάχη αφού οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν τόσο βαριές που δεν άφηναν πολλά περιθώρια για να ελπίζει κανείς έστω και σε θαύμα.

Όταν πλέον διαπιστώθηκε, ότι η 21χρονη Χρύσα ήταν εγκεφαλικά νεκρή, οι γονείς ρωτήθηκαν αν συναινούν στο να γίνει δωρεά των οργάνων της.

Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή τους έπαιξε η παρέμβαση της αδελφής της:«Αν ρωτούσαμε τη Χρύσα θα έλεγε ''ναι''.Όταν η Χρύσα ζούσε ήταν υπέρ της δωρεάς οργάνων», είπε η κατά δύο περίπου χρόνια μεγαλύτερη αδελφή της, που σπουδάζει στο εξωτερικό και από το Σάββατο έτρεξε κοντά στη Χρύσα.

Αμέσως ενημερώθηκε ο Ελληνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων και ήδη έχουν βρεθεί λήπτες για πνεύμονες, νεφρούς και ήπαρ, ενώ αναζητείται λήπτης ή λήπτρια για την καρδιά.

Στο αεροδρόμιο της Αγχιάλου έρχεται ειδική πτήση από την Γερμανία και συγκεκριμένα από το Αννόβερο για τους πνεύμονες. Τους νεφρούς θα παραλάβουν γιατροί από το Λαϊκό της Αθήνας και το ήπαρ από νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η Χρύσα στις 14:00 το μεσημέρι θα μπει στο χειρουργείο για να ξεκινήσει το μακρινό ταξίδι, που θα την οδηγήσει κοντά στον Χρήστο, που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο τροχαίο.

Δείτε τι του έγραφε στο Facebook

«Η καλύτερη αγάπη είναι αυτή που ξυπνάει την καρδιά μας και μας οδηγεί ψηλά, ανάβει φωτιές στις καρδιές μας και γαληνεύει τις ψυχές μας. Αυτό μου χάρισες, αυτό ελπίζω να σου χαρίσω για πάντα».



To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ