Δύο μητέρες κανόνισαν καβγά μέσω Facebook Δύο μητέρες από την Αγγλία, η 25χρονη Joanna McVey και η 30χρονη Lorraine Couper κανόνισαν μέσω του Facebook να λύσουν τις διαφορές του κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Dunblane, λίγο μετά αφού είχαν αφήσει τα παιδιά τους στο σχολείο.

Η Couper προειδοποίησε την McVey ότι θα φέρει μαζί της ένα όπλο τύπου AK47.

Το δικαστήριο Stirling Sheriff ενημερώθηκε πως ο καβγάς έλαβε τελικά χώρα στις 9.00 π.μ. κοντά στο σχολείο των παιδιών τους.

Η διαφορά ξεκίνησε, όταν οι δύο μητέρες διαφωνούσαν για το ποιους θα έπρεπε να προσκαλέσει η McVey, σε ένα πάρτι που θα διοργάνωνε.

Οι δύο μητέρες πιάστηκαν τελικά στα χέρια, λίγα λεπτά αφού είχαν αφήσει τα παιδιά τους στο σχολείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αμφότερες. Η McVey ισχυρίστηκε ότι χτυπήθηκε σοβαρά στο πρόσωπο με μια αλυσίδα σκύλου.

Μετά το καβγά, και οι δύο μητέρες κρίθηκαν ένοχες. Ωστόσο, ύστερα από τη πρώτη δίκη, ένοχη κρίθηκε μόνο η McVey, καθώς ήταν εκείνη που προκάλεσε το καβγά και χρησιμοποίησε την αλυσίδα σαν όπλο.

Η εισαγγελέας Emma Whyte δήλωσε στο δικαστήριο: «Το βράδυ της 13ης Δεκεμβρίου, η κ. Couper βρισκόταν στο σπίτι της και προσπαθούσε να αποκτήσει πρόσβαση σε μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Η κατηγορουμένη βρισκόταν στην ακριβώς ίδια κατάσταση. Η κ. Couper ήταν θυμωμένη με τη κατηγορουμένη, επειδή η δεύτερη δεν κάλεσε, σε πάρτι που διοργάνωνε, έναν κοινό φίλο. Η συζήτηση άρχισε να θερμαίνεται».

«Την επόμενη ημέρα, η κατηγορουμένη προκάλεσε τη κ. Couper να λύσουν τις διαφορές τους σε καβγά, σε μία πλατεία. Η κ. Couper αρνήθηκε να τσακωθεί μαζί της στη πλατεία. Λίγο καιρό αργότερα, η κατηγορουμένη προσέγγισε τη κ. Couper και προκλήθηκε ο καβγάς».

Η McVey, από το Περτσάιρ της Αγγλίας, παραδέχτηκε ότι στις 14 Δεκεμβρίου συμπεριφέρθηκε με άναρχο τρόπο, προκάλεσε τη Couper σε καβγά, συμμετείχε στο καβγά και διέπραξε παράβαση της δημόσιας ειρήνης. 
To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ