Σημαντικές προσθήκες στο οπλοστάσιο του κοινωνικού δικτύου.

Δεδομένου ότι το Facebook πρέπει με κάθε τρόπο να αμυνθεί εναντίον της αγωγής που έχει ασκήσει εναντίον του η Yahoo αποφάσισε να εξοπλιστεί με όχι μία ή δύο αλλά 750 επιπλέον πατέντες από την ΙΒΜ.

Πρόκειται για σημαντική προσθήκη στο οπλοστάσιο της καθώς η Yahoo! υποστηρίζει ότι το Facebook παραβιάζει τέσσερις πατέντες σχετικές με την διαφήμιση, δύο πατέντες σχετικές με το απόρρητο δεδομένων, δύο πατέντες σχετικές με την παραμετροποίηση, μία πατέντα σχετική με τα κοινωνικά δίκτυα και άλλη μία σχετική με τα μηνύματα.

Κάτι που ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει όμως, είναι ότι το Facebook δεν ξεκίνησε τώρα τη συστηματική αγορά πατεντών.

Από τις 60 ευρεσιτεχνίες που του ανήκουν, μόνο οι 15 προέρχονται από το ίδιο το Facebook. Εννέα προέρχονται από την HP, έντεκα από την Philips Electronics, τρεις από την British Telecoms, εννέα από την Walker Digital, μία από την Divan Industries, μία από την Applied Industries και έντεκα από το Friendster.To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ