Αλήθειες και ψέματα για το διαδικτυακό φλερτ! (infographic)
Το φλερτ μέσω διαδικτύου και κυρίως μέσω Facebook έχει πλέον γίνει συνηθισμένο φαινόμενο και μάλιστα δεν είναι λίγοι οι άνδρες και οι γυναίκες που φλερτάρουν μέσω internet όχι έχοντας ως σκοπό κάποια σοβαρή γνωριμία ή σχέση αλλά για να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους.Γι' αυτό και πολλοί από αυτούς που επιδίδονται σε αυτό το "σπορ" είναι ήδη δεσμευμένοι.
Στο επόμενο Infographic θα δείτε μερικές αλήθειες και ψέματα για το online φλερτ...Για παράδειγμα το 81% των χρηστών λέει ψέματα για την ηλικία, το βάρος και το ύψος του. Συγκεκριμέναοι γυναίκες λένε ότι ζυγίζουν τουλάχιστον τέσσερα κιλά λιγότερα ενώ η φωτογραφία στο προφίλ είναι πιο παλιά, περίπου ενάμισι χρόνο πριν... Από την άλλη οι άνδρες δεν κρύβουν τόσα κιλά αλλά λένε ότι είναι λίγο ψηλότεροι ενώ η φωτογραφία είναι τουλάχιτον 6 μήνες πριν.
Αυτό το διαδικτυακό ερωτικό παιχνίδι αποφέρει ωστόσο πολλά κέρδη στα site για γνωριμίες και φλερτ των οποίων μάλιστα η επισκεψιμότητα αυξήθηκε ραγδαία από το 2007 έως σήμερα. 
Τελικά όμως μπορεί κάποιος να βρει το άλλο του μισό μέσω Internet; Ο μύθος: Ναι, αρκεί να πει όλη την αλήθεια για τον εαυτό του και τα ενδιαφέροντα του. Η αλήθεια: Ίσως αλλά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος καθώς δεν γνωρίζεις τίποτα για το παρελθόν του χρήστη που κρύβεται πίσω από την οθόνη καθώς επίσης τον τρόπο που πραγματικά ζει και τα κίνητρα του...
Δείτε το σχετικό infographic:
Online-Dating-620x5723

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ