Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 27/03/2012
Καλό καιρό με νεφώσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας, σποραδικές βροχές σε περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου και σημαντική ενίσχυση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 3 ως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 ως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 ως 21 στη Δυτική Ελλάδα, 13 ως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ισχυροί ως σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, τοπικά θυελλώδεις στα νοτιοανατολικά πελάγη. Τοπικά ισχυροί ανατολικοί άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Ιόνιο, στρεφόμενοι σε βορειοδυτικούς από το απόγευμα.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια τις πρωϊνές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 ως 18 βαθμούς. Τοπικά ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 ως 16 βαθμούς. Μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι.

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ