Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 31/03/2012
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις που θα είναι κατά τόπους αυξημένες στη Νότια Ελλάδα με τοπικές βροχές από το βράδυ στην Κρήτη, περιμένουμε το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 18 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 7 έως 21 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 19 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά ασθενείς αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νοτιάδες μέτριους έως ισχυρούς. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα στραφούν σε νοτιάδες με την ίδια ένταση. Στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί μέτριοι έως ισχυροί αλλά και εδώ σταδιακά θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς. Ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι σχεδόν μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι και μετά νότιοι – νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ