Η γυναίκα που πίνει τα ούρα της και πλένεται με αυτά...Η Carrie είναι μια 53χρονη που...
πάσχει από καρκίνο και η οποία, σύμφωνα με μία φίλη της, έχει κάνει «πολλά περίεργα πράγματα τα τελευταία χρόνια».

Αυτό που θα σας περιγράψουμε στη συνέχεια, ίσως είναι το πιο περίεργο απ’ όλα.

Η Carrie τα τελευταία χρόνια βρίσκει παρηγοριά πίνοντας… τα ούρα της! Η ίδια δε δικαιολογεί το λόγο που την οδήγησε σε αυτήν την απόφαση, ωστόσο κανείς μπορεί να υποθέσει ότι ίσως το δοκίμασε ως μια «εναλλακτική μέθοδο» για να γιατρευτεί από τον καρκίνο.


Την άποψή της όμως δε συμμερίζεται και η κόρη της, η οποία δήλωσε: «Τα ούρα είναι τα απόβλητα του οργανισμού μας. Είναι αυτό που το σώμα μας αποφάσισε να φιλτράρει και να ξεφορτωθεί και γι΄ αυτό δε μου φαίνεται και πολύ υγιές».


Η Carrie όμως απολαμβάνει τη γεύση τους και λέει ότι διαφέρει ανάλογα με το τι τρώει κάθε μέρα. Κάτι που όμως την έχει οδηγήσει από το να αποκλείσει ορισμένα τρόφιμα από τη διατροφή της, που άλλοτε λάτρευε, όπως τα σπαράγγια, γιατί επηρεάζουν τη «γεύση» των ούρων της!


Η ιστορία της καταγράφηκε στην εκπομπή «My Strange Addiction» του TLC.


  

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ