Η Angelina Jolie έχει παραδεχτεί σε πρόσφατη συνέντευξη της ότι αν δεν είχε επιτυχία η καριέρα της στην υποκριτική, θα ακολουθούσε ένα πιο σκοτεινό επάγγελμα, θα διοργάνωνε κηδείες.
Ισχυρίστηκε ότι της προκαλεί ενδιαφέρον αυτό το εκκεντρικό επάγγελμα.




O Ryan Reynolds δήλωσε στο περιοδικό NW ότι αν δεν πετύχαινε ως ηθοποιός θα ακολουθούσε μάλλον τα χνάρια του πατέρα του. Θα γινόταν δηλαδή αστυνομικός, μια δουλειά που κατά τα λεγόμενα του ίδιου είναι πολύ πιο δύσκολη από ότι θα περίμενε κανείς.



Η Jennifer Aniston έδωσε δυο απαντήσεις όταν ερωτήθηκε τι θα έκανε αν δεν γινόταν ηθοποιός. Δήλωσε ότι θα γινόταν ή διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων ή διοργανώτρια εκδηλώσεων.



Η Lady Gaga δεν θα μπορούσε να σκεφτεί την ζωή αλλιώς, να μην είναι δηλαδή μια παγκόσμια σταρ. Παραδέχτηκε στο Fox News ότι αν δεν γινόταν τραγουδίστρια θα πέθαινε.



Η Kirsten Stewart θα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να δουλέψει στον χώρο του κινηματογράφου ή γράφοντας σενάρια ή βοηθώντας στα παρασκήνια.



Ο Matthew McConaughey πριν γίνει ηθοποιός είχε σκοπό να γίνει δικηγόρος.



Ο Tom Cruise είχε σκεφτεί να γίνει ιερέας, γεγονός το οποίο δεν εκπλήσσει λαμβάνοντας υπόψη το πάθος του για την Scientology.



Η Britney Spears έχει δηλώσει ότι αν δεν γινόταν τραγουδίστρια θα ήθελε να είχε γίνει δασκάλα ιστορίας και λογοτεχνίας καθώς αγαπάει τα παιδιά.



Ο Steve Buscemi έχει δηλώσει ότι αν δεν πετύχαινε ως ηθοποιός θα συνέχιζε την καριέρα του ως πυροσβέστης.



Ο Robert Pattinson υποστήριξε πως θα ήθελε να γίνει παρουσιαστής μιας εκπομπής με θέμα τις αντίκες. Το θεωρεί ενδιαφέρον να ανακαλύπτει αντικείμενα παλιά τα οποία είναι μεγάλης αξίας.



Ο Anthony Hopkins έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να φανταστεί την ζωή του χωρίς την υποκριτική. Αν δεν γινόταν ηθοποιός θα έκλεβε ή θα έμπαινε στο ναυτικό.



To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ