Τι πρόβλημα έχει το σώμα μας τελικά;Το PLUS Model Magazine αγκαλιάζει ένα Less size ανορεκτικό μοντέλο και μας θυμίζει αριθμούς και γεγονότα που οι καθημερινές διαφημίσεις μας έχουν κάνει να τα ξεχνάμε.


Το PLUS Model Magazine και το plus size model, Katya Zharkova, αγκαλιά με ένα ανορεκτικό μοντέλο σε ένα προκλητικό και ταυτόχρονα σοκαριστικό editorial μόδας αναρωτιέται τι πρόβλημα έχουν τα παχουλά σώματα, τα γεματούτσικα μοντέλα ή το σώμα του καθενός μας τελικά.

Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με διαφημίσεις προϊόντων από λεπτά μέχρι ανορεξικά μοντέλα και τρέμουμε μήπως παχύνουμε. Δεν ήταν γραφτό να είναι όλοι αδύνατοι και τα σώματά μας είναι μοναδικά και όμορφα όπως είναι, απαντά χωρίς δεύτερη σκέψη. Όλοι έχουμε δικαίωμα να βρίσκουμε ρούχα στο μέγεθος μας και να αισθανόμαστε καλά μέσα σε αυτά.

Τα περισσότερα μοντέλα αποδέχονται τον Δείκτη Μάζας Σώματος, ο οποίος στην ουσία είναι κοντά στην ανορεξία. Το 50% των γυναικών φορούν Νο14 ή μεγαλύτερο την ίδια ώρα που η μεγαλύτερη προσφορά προϊόντων κυκλοφορεί σε νούμερο 14 ή ακόμα μικρότερο.



Καθώς η κοινωνία συνεχίζει να τα αποδέχεται, το PLUS Model Magazine τονίζει αυτή την αντίθεση. Τι πρόβλημα έχει τελικά το σώμα μας; Πριν 20 χρόνια ένα μοντέλο ζύγιζε κατά μέσο όρο 8% λιγότερο από την μέση γυναίκα. Σήμερα Ζυγίζει 23% λιγότερο...



Η αλλαγή δεν πρόκειται να έρθει από την μια στιγμή στην άλλη, αλλά είμαστε όλοι υπεύθυνοι για αυτή. Αρχικά πρέπει να αισθάνεστε καλά με το σώμα σας, να το αποδέχεστε όπως είναι και να το αγαπάτε.



Δέκα χρόνια το μέσο μέγεθος για τα παχουλά μοντέλα ήταν μεταξύ του 12-18. Σήμερα η ανάγκη για ποικιλία μεγέθους βρίσκεται υπό αμφισβήτηση. Οι πελάτες δυσανασχετούν, αλλά ακόμα και τα plus size modes έριξαν το δικό τους μέγεθος μεταξύ 6-14.

Αν θέλουμε να συμβάλουμε στην αλλαγή πρέπει να είμαστε ενεργητικοί, υπομονετικοί και ρεαλιστικοί.


To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ