Μια καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός επιλέχθηκε για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία τουρκικής παραγωγής με τίτλο «Strangers in the house».
Πρόκειται για την Μέλπω Ζαρόκωστα, η οποία μίλησε στην εφημερίδα Espresso για την εμπειρία της:
«Έψαχναν μια γριά που να αντέχουν τα κότσια της και κόντεψαν να με ξεκατινιάσουν. Ήταν πολύ ωραίος ρόλος. Η ταινία αυτή δεν είχε πλούτο. Ήταν ελάχιστα τα χρήματα, ούτε καν πληρώθηκα, αλλά δέχτηκα γιατί με γοήτευσε ο ρόλος».
«Υποδύομαι μια Ελληνίδα που έχει γεννηθεί σε ένα μικρό χωριό έξω από τη Σμύρνη αλλά αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει με τις ανταλλαγές των πληθυσμών, με τις ιστορίες του '22, και ήρθε στην Ελλάδα αφήνοντας πίσω τις αγάπες της και το σπίτι της. Ύστερα από εξήντα πέντε χρόνια επιστρέφει μαζί με την εγγονή της και στην ουσία ψάχνει να δει γιατί ο αγαπημένος της δεν είχε ψάξει να τη βρει, όπως είχαν συμφωνήσει πως θα βρεθούν. Βρίσκει το σπίτι της και θέλει να το αγοράσει από έναν νέο που το κληρονόμησε από τη μητέρα του, αλλά δεν το πουλάει. Μετά από τόσα που συμβαίνουν, αρρωσταίνει και αφήνει τα κοκαλάκια της εκεί, σε εκείνο το σπίτι», αναφέρει σχετικά με την υπόθεση της ταινίας.
Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα τούρκικα σήριαλ που παίζονται στην ελληνική τηλεόραση:
«Είναι κάτω του μετρίου, αλλά από τεχνικής πλευράς είναι πάρα πολύ άρτια και έχουν μια καθαρότητα που δεν έχουν τα ελληνικά. Εμείς ασχολούμεθα μονάχα με τα γεννητικά μας όργανα και ποιος είναι με ποιον και τι κάνει. Δεν υπάρχει οικογενειακή ατμόσφαιρα στα δικά μας σίριαλ. Όσα παλιά είχαν μια γεύση της ελληνικής καθημερινότητας, για μένα ήταν άξια λόγου, γι' αυτό και διατηρήθηκαν. Ίδιοι ηθοποιοί ήμασταν τότε, ίδιοι και τώρα. Τα ταλέντα είναι πολύ πιο ταλέντα απ' ό,τι ήμασταν εμείς στην εποχή μας, αλλά δεν έχουν τίποτα αξιόλογο να παίξουν».
showarticleimage2

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ