Αν είχατε την επιλογή, ποιο πράγμα θα αφήνατε, για να χάσετε αυτόματα 5 κιλά;

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μίας έρευνας του Life Time Fitness, ένα σημαντικό ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού θα εγκατέλειπε εύκολα το σεξ, για να αποκτήσει ένα καλύτερο σώμα.

Η έρευνα έγινε σε δείγμα 2.300 ατόμων και απευθύνθηκε τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Έτσι, τα αποτελέσματα στην ερώτηση του τι θα εγκατέλειπαν, για να μειώσουν το βάρος του κατά 5 κιλά, είναι άκρως ενδιαφέροντα.

Πιο αναλυτικά στις γυναίκες:

*Το 64% των γυναικών δεν θα εγκατέλειπαν το κινητό τους τηλέφωνο ούτε για μία μέρα, ενώ το 70% θα ήταν απρόθυμο να παρατήσει το ίντερνετ.

*Ακόμα, ένα 30% θα εγκατέλειπε το σεξ για ένα μήνα, για να χάσει τα πολυπόθητα κιλά και ένα σημαντικό 10% θα εγκατέλειπε το σεξ για ένα ολόκληρο χρόνο ή και περισσότερο αν έτσι θα έχανε 5 κιλά.

*Το 65% θα έτρεχε 1.6 χιλιόμετρα κάθε μέρα, αν η απώλεια βάρους θα ήταν εξασφαλισμένη και σχεδόν οι μισές θα έκοβαν τον καφέ για τον ίδιο λόγο

*Παράλληλα, το 37% θα παρέλειπε ένα γεύμα την ημέρα και περισσότερο από το 30% θα πλήρωνε 370 ευρώ, για να χάσει τα παραπάνω κιλά.

*Τέλος, ένα 10% των γυναικών θα ανέβαλαν τον γάμο τους ή κάποια άλλη ειδική περίσταση, ώστε να μειώσουν το επιπλέον βάρος.

Όμως, η έρευνα πέρα από τον γυναικείο πληθυσμό απευθύνθηκε και στον αντρικό. Τα αποτελέσματα, ωστόσο, που προκύπτουν γι’ αυτούς είναι εντελώς διαφορετικά, αφού η πλειονότητα των ανδρών δεν θα εγκατέλειπαν το σεξ.

Έτσι, το 70% δεν θα εγκατέλειπε το σεξ καθόλου, ενώ το 21% θα μπορούσε να αφήσει το σεξ για ένα μήνα, το 5% θα δεχόταν να κάνει αποχή για 6 μήνες και μόλις ένα 3% θα άφηνε το σεξ για έναν χρόνο. To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ