Ήξερες ότι κάθε κάρτα SIΜ έχει όνομα; Η νέα τρέλα στο Facebook «βαφτίζει» τις κάρτες με τυχαία ονόματα και προκαλεί άφθονο γέλιο και σχόλια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε σύμφωνα με τις οδηγίες είναι να κρατήσετε τα τρία τελευταία ψηφία από τον αριθμό του κινητού σας και να τα γράψετε στα σχόλια του facebook ως εξής στην θέση των αστερίσκων: @[***:0] και μετά Enter.

Πρόκειται μάλλον για κάποιον αλγόριθμο που παράγει τυχαία ονόματα ανάλογα με τους αριθμούς που εισάγονται, με αποτελέσματα που χαρίζουν άφθονο γέλιο!

Ανάμεσα στα εκατοντάδες ονόματα που εμφανίστηκαν στα σχόλια, είναι και μερικά που ξεχωρίζουν όπως «George Cluney», «Arnold Schwarzenegger», «Johnson & Johnson», ενώ ένας χρήστης υποστηρίζει ότι η SIM του ονομάζεται... Julia Alexandratou!

Δοκιμάστε το!. 




To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ