Δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα βρισκόταν ένα βήμα πριν το κελί από ένα post στο Facebook...

Βέβαια, δεν πρόκειται για μια απλή δημοσίευση ενός τραγουδιού ή ενός άρθρου αλλά ενός αθεϊστικού status. Ο νεαρός Alexander Aan από την Ινδονησία αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις γράφοντας στο status του «δεν υπάρχει Θεός». Την επόμενη μέρα, μόλις έφτασε στο γραφείο όπου εργάζεται δέχθηκε μια έντονη επίθεση για την κίνηση του η οποία όπως τον κατηγόρησαν προσβάλλει την ισλαμική θρησκεία.



Τα πράγματα όμως δε σταμάτησαν εκεί. Σύμφωνα με τον ινδονησιακό νόμο η αθεΐα αποτελεί αδίκημα και ο Alexander κινδυνεύει με 5 χρόνια φυλάκιση. Οι συνάδελφοι του μάλιστα τον κατηγορούν ότι προσέβαλε τον ισλαμισμό χρησιμοποιώντας αποσπάσματα από το κοράνι. Ο ίδιος απαντά πως δεν θα το βάλει κάτω και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις ούτε αν χάσει τη δουλειά του ούτε αν χρειαστεί να φυλακιστεί. Μάλιστα στο Facebook έχει δημιουργήσει και μια σελίδα για άθεους που σε λίγες μέρες συγκέντρωσε πάνω από 1.200 μέλη.






To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ