VIDEO: Συνέλαβαν τον George Clooney 
Όχι δεν πρόκειται για γύρισμα κάποιας ταινίας. Ο ηθοποιός George Clooney και ο πατέρας του, ο 78χρονος δημοσιογράφος Nick Clooney, συνελήφθησαν, μαζί με άλλους διαδηλωτές, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία του Σουδάν στη Ουάσινγκτον.
Ο ακτιβιστής ηθοποιός και οι διαδηλωτές κατηγορούν τον πρόεδρο του Σουδάν, Ομάρ αλ Μπασίρ, για την ανθρωπιστική κρίση που μαστίζει τη χώρα και για την παρεμπόδιση αποστολών τροφίμων και άλλων βοηθειών στα όρη Νούμπα στο νότιο Σουδάν.
Οι συλληφθέντες, ανάμεσά τους και πολιτικοί, γνώριζαν ότι θα η διαμαρτυρία τους θα οδηγήσει σε σύλληψη καθώς είχαν λάβει τρεις προειδοποιήσεις για να μην περάσουν την αστυνομική γραμμή έξω από την πρεσβεία.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, τους φόρεσαν χειροπέδες και τους έβαλαν σε βαν του της αμερικανικής υπηρεσίας προστασίας του προέδρου των Η.Π.Α.
Ο Clooney είχε τονίσει ότι επιθυμεί να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας στο θέμα του Σουδάν καθώς αν δεν ληφθούν μέτρα θα έχουμε μια "πραγματική ανθρωπιστική καταστροφή".

 

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ