VIDEO: To ντοκουμέντο και οι συνομιλίες που «καίνε» τον παρουσιαστή
Το δελτίο ειδήσεων του STAR παρουσίασε το ντοκουμέντο το οποίο δείχνει την εμπλοκή και τις συνομιλίες του παρουσιαστή με το κύκλωμα ναρκωτικών που εξάρθρωσε η αστυνομία στην Αττική.
Στο έγγραφο, με τα ονόματα σβησμένα φυσικά για ευνόητους λόγους, αναφέρονται οι συνομιλίες που ''καίνε'' τον πασίγνωστο παρουσιαστή, ο οποίος έχει περάσει από διάφορες τηλεοπτικές ζώνες και είναι υπεράνω υποψίας.
Ο παρουσιαστής φέρεται μάλιστα να είχε επικοινωνία με τον ίδιο τον αρχηγό της σπείρας που διακινούσε τις ναρκωτικές ουσίες.
Πάνω από 20 συνομιλίες ατόμων έχουν καταγραφεί, οι οποίοι ζητούσαν με το συνθηματικό "εισιτήρια" την ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών, όρο τον οποίο χρησιμοποίησε και ο παρουσιαστής όταν πραγματοποίησε την τηλεφωνική παραγγελία.
Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του STAR:



To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ