Ακούγεται απίστευτο και όμως είναι πραγματικότητα. Ο Δανός Χουούγκ Μπόσε τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπορεί να σταματήσει να γελάει....

Ο άτυχος ηλικιωμένος κύριος πριν από δύο χρόνια έπεσε και χτύπησε στο ισχίο. Έτσι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, οπότε και άρχισε το μαρτύριο του. Από την ημέρα της εγχείρισης και μετά τον έπιασε νευρικό γέλιο και κάθε λίγο ξεσπά .

Η αντίδραση αυτή πιθανόν οφείλεται στο αναισθητικό που του χορηγήθηκε κατά τη διάρκεια της εγχείρισης όμως επίσημα δεν έχει δοθεί κάποια απάντηση από τους γιατρούς. Εκτός από τον ίδιο που ταλαιπωρείται μεγάλο είναι το πρόβλημα και για τη σύζυγο του που πλέον έχει κουραστεί πάρα πολύ.

Υπάρχει όμως και μια στιγμή που ο κύριος Μπόσε σταματάει να γελάει και αρχίζει να κλαίει αυτό συμβαίνει όταν ακούει τον εθνικό ύμνο της πατρίδας του. Συγκινείται ιδιαίτερα και δεν μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα του.

Όσο και αν σας φανεί στην αρχή αστείο το γέλιο του, μόλις δείτε λίγα λεπτά από το video θα καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι αυτό που περνάει.
 


To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ