Σοκαριστικό video: Πυροβόλησαν κοριτσάκι σε σούπερ μάρκετ την ώρα που χόρευε αμέριμνο
Τo όνειρο της μικρής Thusha Kamaleswaran ήταν να γίνει χορεύτρια... Κανείς δε φανταζόταν ότι θα έρθει αυτή η τραγική στιγμή που θα την αφήσει για πάντα παράλυτη.
Η 5χρονη Thusha βρισκόταν στο σούπερ μάρκετ του θείου της στο Λονδίνο και χόρευε αμέριμνη στο διάδρομο περιμένοντας να κλείσει σε λίγο το μαγαζί και να γυρίσουν μαζί στο σπίτι. Όλα έγιναν σε πενήντα δευτερόλεπτα όταν στο κατάστημα βρέθηκαν μέλη μιας συμμορίας και η μικρή βρέθηκε ανάμεσα στην ανταλλαγή πυρών. Το κοριτσάκι σωριάστηκε στο έδαφος.
tusha
tusha1
Τη μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο και κατάφεραν να της σώσουν τη ζωή αλλά πλέον η μικρή Thusha δεν θα ξαναπερπατήσει. Τα μέλη της συμμορίας που ήταν γνωστά για την παράνομη δράση τους και τη διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν και βρίσκονται στη φυλακή αλλά αυτό δε θα αλλάξει την κατάσταση στην οποία είναι πλέον αναγκασμένη να ζει η 5χρονη.
tusha2
Μόλις δέχθηκε τα πυρά το κοριτσάκι το μόνο που μπορούσε να φωνάξει είναι ότι δεν αισθάνεται τα πόδια της ενώ από τύχη δεν υπήρξαν κι άλλα θύματα αφού στο κατάστημα βρίσκονταν κι άλλα παιδιά.
Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι η εγκληματικότητα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Δείτε το video:

article-2120557-12458A93000005DC-301_306x692

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ