Πρόκειται για έναν άνθρωπο που τον γνωρίζουν όλοι, τον βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση και τον βλέπουμε μέχρι και σήμερα, ο οποίος σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές έχει… προμηθευτεί δύο φορές ναρκωτικά από κύκλωμα, που εξαρθρώθηκε πριν λίγες μέρες.

Σύμφωνα με την εκπομπή του star «Πρωινή Μελέτη», ο παρουσιαστής έχει κάνει εκπομπές για όλες σχεδόν τις ζώνες… Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο παρουσιαστής πριν από λίγες μέρες τηλεφώνησε σε ένα από τα μέλη του κυκλώματος ζητώντας να προμηθευτεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
Η αστυνομία εντόπισε στο κινητό τηλέφωνο του εγκεφάλου του κυκλώματος δύο κλήσεις από το τηλέφωνο του παρουσιαστή και ζητούσε να προμηθευτεί «εισιτήρια» για τον αγώνα, όπως ήταν το συνθηματικό δηλαδή ζητούσε ναρκωτικά από το συγκεκριμένο άνθρωπο!
Μάλιστα, το όνομα του δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα και ο μόνος λόγος είναι γιατί έκανε χρήση και όχι όχι διακίνηση ναρκωτικών!


To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ