Tο Έθνος γιορτάζει! Τιμά τους ανθρώπους, που χωρίς κανένα δισταγμό, έχυσαν το αίμα τους για τη πατρίδα!

191 χρόνια συμπληρώνονται από τη μέρα που ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε το λάβαρο της εθνικής επανάστασης και δόθηκε το έναυσμα για να αποτινάξουμε τον τουρκικό ζυγό!

191 χρόνια πριν οι Έλληνες στράφηκαν εναντίον των Τούρκων με κουμπούρια και χατζάρες! 191 χρόνια μετά οι Έλληνες στρέφονται εναντίον των Ελλήνων! Ο μεν λαός με νεράντζια, ξύλα, γιαούρτια ή οτιδήποτε άλλο βρίσκει ενώ οι δε «κυβερνώντες-πολιτικάντηδες» χρησιμοποιώντας ΜΑΤ, δακρυγόνα, ελεύθερους σκοπευτές, κλούβες, στρατό, και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς!

Ντροπή τους!

Αλλά δε θα χαλάσουμε σήμερα το σάλιο μας και τη μελάνη μας για αυτούς! Σήμερα οι πραγματικοί Έλληνες γιορτάζουν αυτούς που τίμησαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την ελληνική σημαία!

Όλα τα πρωτοπαλίκαρα: Τον Θόδωρα Κολοκοτρώνη, τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, Τον Καραϊσκάκη, τον μπουρλοτιέρη Κανάρη, την Μπουμπουλίνα, τον Μπότσαρη και πόσους άλλους Έλληνες και Ελληνίδες.

Μια χούφτα Έλληνες τίναξαν στον αέρα έναν πολυάριθμο και πλήρως εξοπλισμένο στρατό!

Διαχρονικό μήνυμα, δε νομίζετε;

Ζήτω το Έθνος, Ζήτω η Πατρίδα, Ζήτω οι Αθάνατοι του 1821!

Προσδοκούμε Λευτεριά για όλους τους Έλληνες!



 

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ