Μία διαφήμιση τουρκικού σαμπουάν που εμφανίζεται να διαφημίζει ο Χίτλερ, με ηχητικό μοντάζ σε μια από τις γνωστές του ομιλίες σε πλήθη και προβάλλεται αυτές τις μέρες στα τουρκικά κανάλια, έχει προκαλέσει σχόλια στην Τουρκία, αλλά και αντιδράσεις από εβραϊκή οργάνωση στις ΗΠΑ.

Στη διαφήμιση ο Χίτλερ λέει: “Εάν δεν ….φοράς γυναικεία ρούχα, τότε μη χρησιμοποιείς και γυναικείο σαμπουάν. Τώρα πια υπάρχει το… καθαρά αντρικό σαμπουάν. Αν είσαι άντρας, χρησιμοποιείς…”.

“Πόσο έξυπνο είναι άραγε να χρησιμοποιείται σε διαφήμιση σαμπουάν ένας φασίστας ηγέτης ο οποίος προκειμένου να δημιουργήσει την άρια φυλή σκότωσε Γερμανούς πολίτες με ειδικές ανάγκες, δηλητηρίασε σε θαλάμους αερίων χιλιάδες Εβραίους, τους έκαψε και έφτιαξε σαπούνι;” έγραφε πριν από τρεις μέρες στη στήλη του αρθρογράφος της “Μιλιέτ”. Ακολούθησαν και άλλα σχετικά άρθρα και σε άλλες εφημερίδες.

Η οργάνωση “The Anti-Defamation League” που εδρεύει στις ΗΠΑ και έχει για σκοπό την καταπολέμηση του αντισημιτισμού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει τη διαφήμιση. Η οργάνωση ανέφερε πως γνωστοποίησε την άποψή της και στον πρεσβευτή της Τουρκίας στις ΗΠΑ Ναμίκ Ταν.


To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ