Εικόνες φρίκης κατέγραψε κάμερα ασφαλείας της αστυνομίας στην Τραπεζούντα της Τουρκίας, με πρωταγωνιστές έναν πατέρα και την 9χρονη κόρη του.
Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, εμφανίζεται ο εν λόγω άνδρας να χτυπά με μένος το ανήλικο κοριτσάκι με τα χέρια και τα πόδια του, ενώ το έχει ρίξει στο έδαφος.

Το περιστατικό καταγράφηκε πριν δύο μήνες και ο λόγος του άγριου ξυλοδαρμού της κοπέλας είναι επειδή καθυστέρησε να επιστρέψει σπίτι της από το σχολείο.
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι περαστικοί που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος παρακολουθούσαν αμέτοχοι τις σκηνές ωμής βίας που εκτυλίχθηκαν.
Ο δράστης συνελήφθη τελικά χθες ύστερα από δίμηνες έρευνες της αστυνομίας, ενώ σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα το επίμαχο βίντεο με τον ξυλοδαρμό της ανήλικης.
Προσοχή, το βίντεο που θα παρακολουθήσετε εμπεριέχει εξαιρετικά σκληρές εικόνες: 
 


To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ